Noticias

Les esports més divertits per aquest estiu

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Les esports més divertits per aquest estiu

Aquest estiu prepara’t per passar-t’ho d’allò més bé amb els esports més divertits per practicar conjuntament amb altres persones en equips o per gaudir del bon temps en soledat mentre entrenes i millores la teva salut en els mesos d’estiu. Segueix aquesta llista i prova tots els esports més divertits i recomanables per a l’estiu:

Pàdel surf

El pàdel surf es un dels formats de surf més divertits i assequibles per a tot tipus de persones. No cal tenir uns coneixements previs i, sobre tot, no serà perillós perquè es un esport intens però tranquil. Tan senzill com pujar-se a la taula de surfejar, posar-se en peus i moure la pala per navegar tranquil•lament i mantenint l’equilibri. Qualsevol platja mitjanament coneguda prepara cursos, així que no ho dubtis i prova-ho, segur que repetiràs.

Kayak

Per als que vulguin allunyar-se de la platja també tenim esports estiuencs: baixar en kayak o canoa per un riu es una experiència que s’ha de viure per poder explicar. Divertit, fomenta el treball en equip i et farà sentir molt millor com a persona en quant el provis. Busca un bon curs de canoa i ja veuràs com et sorprendrà tot el que es pot fer als rius que ens envolten.

Busseig

Tot un clàssic que mai passa de moda. Fer una capbussada i veure l’emocionant món marítim, amb la seva flora i fauna pròpia es una experiència a viure quan es fa busseig. De nou, buscar un curs adequat a les teves necessitats i al teu nivell, i llançar-te a l’aventura. Podràs sentir-te com Jacques Cousteau per un dia.

Volei platja

I si vols treballar en equip com mai a l’hora que rius sense parar, sempre ens queda el volei platja. No hi ha excusa per no practicar aquest divertidíssim esport en equip. Busca una bona colla d’amics, busqueu una zona equipada per a jugar a volei (si no, podeu adquirir una xarxa plegable a molt bon preu) i només falta posar la pilota i totes les ganes del món per a guanyar la partida.

Noticies Educació

Perquè el pàdel és ara l’esport favorit de molts?

Perquè el pàdel és ara l’esport favorit de molts?

El pàdel es un esport que cada vegada està més de moda, sobre això no hi ha discussió ja que és el segon esport més practicat al país, per davant [...]