Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Les millors apps per perdre pes

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Les millors apps per perdre pes

Hi han milions de persones que busquen aplicacions mòbils pels seus smartphones o tablets que els ajudin a perdre pes, la qual cosa en ocasions no és tan senzill com sembla. Sobretot quan necessiten aprimar amb urgència, posar-se una mica en forma o, únicament, cuidar la dieta per millorar la seva salut. Per aquest motiu, hem fet un resum de les millors apps per perdre pes i n’hem triat les tres millors. Aquestes aplicacions et resultaran molt útils, sobretot si les acompanyes amb una dieta que estigui supervisada per un professional.

 

  • FatSecret

Aquesta és una aplicació per aprimar molt completa, que disposa d’una àmplia selecció d’aliments i plats amb tota la seva informació nutricional. Gràcies a això, és possible realitzar el teu propi diari de menjars en el qual podràs afegir tots els plats que vagis consumint, així com la seva informació nutricional. L’aplicació s’encarrega de sumar el total de calories que ingereixes durant un dia, comparant-les després amb la ingesta diària recomanada, per dir-te quin ha de ser el teu objectiu diari de calories ingerides per perdre pes. Per si fos poc, també s’encarrega de sumar les calories que cremes en dormir i mentre estàs despert.

 

  • Daily Burn

Una app que uneix tot el necessari per a la pèrdua de pes, explicant a més amb una infinitat de pautes nutricionals perquè segueixis la teva dieta cada dia. Disposa d’un diari de menjars i una llista d’exercicis perquè puguis realitzar-los en qualsevol lloc. Et dirà quantes calories al dia pots consumir basant-se en el teu pes, la teva altura i els teus objectius. El seu principal avantatge és que és molt fàcil d’utilitzar i sempre et proposarà objectius realistes. A més, no registra únicament les calories, sinó que també registra proteïnes, grasses, fibra, carbohidrats i fins als codis de barres de tot el que ingereixis.

 

  • Hot 5

En la app per perdre pes Hot 5 trobaràs tots els entrenaments de video de 5 minuts que necessitis. Es va acabar l’excusa de no tenir temps per fer exercici. Inclou entrenaments curts per a qualsevol estil. No importa si cerques una mica d’exercici suau i relaxant com el ioga, o un dur entrenament de força.

Noticies Educació

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?   0

Estem preparats per tornar a l'escola al setembre? La Ministra d'Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el Covid-19, "la tornada a les aules serà [...]