Noticias

Les millors apps per perdre pes

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Les millors apps per perdre pes

Hi han milions de persones que busquen aplicacions mòbils pels seus smartphones o tablets que els ajudin a perdre pes, la qual cosa en ocasions no és tan senzill com sembla. Sobretot quan necessiten aprimar amb urgència, posar-se una mica en forma o, únicament, cuidar la dieta per millorar la seva salut. Per aquest motiu, hem fet un resum de les millors apps per perdre pes i n’hem triat les tres millors. Aquestes aplicacions et resultaran molt útils, sobretot si les acompanyes amb una dieta que estigui supervisada per un professional.

 

  • FatSecret

Aquesta és una aplicació per aprimar molt completa, que disposa d’una àmplia selecció d’aliments i plats amb tota la seva informació nutricional. Gràcies a això, és possible realitzar el teu propi diari de menjars en el qual podràs afegir tots els plats que vagis consumint, així com la seva informació nutricional. L’aplicació s’encarrega de sumar el total de calories que ingereixes durant un dia, comparant-les després amb la ingesta diària recomanada, per dir-te quin ha de ser el teu objectiu diari de calories ingerides per perdre pes. Per si fos poc, també s’encarrega de sumar les calories que cremes en dormir i mentre estàs despert.

 

  • Daily Burn

Una app que uneix tot el necessari per a la pèrdua de pes, explicant a més amb una infinitat de pautes nutricionals perquè segueixis la teva dieta cada dia. Disposa d’un diari de menjars i una llista d’exercicis perquè puguis realitzar-los en qualsevol lloc. Et dirà quantes calories al dia pots consumir basant-se en el teu pes, la teva altura i els teus objectius. El seu principal avantatge és que és molt fàcil d’utilitzar i sempre et proposarà objectius realistes. A més, no registra únicament les calories, sinó que també registra proteïnes, grasses, fibra, carbohidrats i fins als codis de barres de tot el que ingereixis.

 

  • Hot 5

En la app per perdre pes Hot 5 trobaràs tots els entrenaments de video de 5 minuts que necessitis. Es va acabar l’excusa de no tenir temps per fer exercici. Inclou entrenaments curts per a qualsevol estil. No importa si cerques una mica d’exercici suau i relaxant com el ioga, o un dur entrenament de força.

Noticies Educació

Com trobar la motivació per fer esport

Com trobar la motivació per fer esport

Són moltes les persones que sol esmentar que els costa bastant el poder trobar la motivació suficient per fer esport. És per això que es registra en molts casos dels [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres