Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Menjar sa no és difícil

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Menjar sa no és difícil

Tots busquem la millor forma de portar un estil de vida sa, cuidant-nos de moltes formes diferents: menjar millor, practicar esport sovint i no deixar-nos endur per un estil de vida sedentari que ens tingui tot el dia al sofá. Això també té en compte la feina, ja que cada vegada més passem moltes hores a la feina asseguts, i és molt important estar de peu unes quantes hores al dia per a que el cos no es ressenteixi.

Però menjar sa sembla complicat i les persones que no ho fan sempre troben excuses com “a la feina no tinc temps”, etc. Segueix aquests consells que et demostren que menjar sa no és gens difícil i el teu cos ho notarà:

  • Parla amb un nutricionista: aquesta part és molt important al principi. Un professional t’ajudarà a assolir els objectius de portar una vida sana en funció del cos que tinguis i de la vida que portis. Que t’ajudi a triar la millor combinació d’aliments per al teu cos.
  • Preparat una dieta setmanal: un cop decidits quins són els aliments que has d’ingerir, reparteix-los durant la setmana creant un calendari de menjars variats, en conseqüència amb l’exercici que realitzis i acord amb l’hora a la que menjaràs. D’aquesta forma t’estalviaràs el temut moment de: què preparo per dinar / sopar / esmorçar? Sortiràs guanyant.
  • Compra tuppers i fes la gran compra setmanal: fes-te amb una bona colecció de tuppers i prepara tot el que puguis en un o diversos dies. Segur que en una nit pots fer-te el sopar, el dinar del dia següent i fins i tot alguna cosa més. Aprofitar el temps és la clau!

No t’ho pensis més i no deixis que les excuses et guanyin la batalla: menjar sa no és una cosa que hacis de fer només quan siguis gran o quan el metge t’ho demani. Avançat a la teva propia salut i comença a menjar sa ara mateix, el teu cos ho notarà, no et posaràs tant malalt i portaràs un estil de vida saludable que el teus cos agraïrà a mida que passin els anys.

Noticies Educació

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?   0

Estem preparats per tornar a l'escola al setembre? La Ministra d'Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el Covid-19, "la tornada a les aules serà [...]