Noticias

Menjar sa no és difícil

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Menjar sa no és difícil

Tots busquem la millor forma de portar un estil de vida sa, cuidant-nos de moltes formes diferents: menjar millor, practicar esport sovint i no deixar-nos endur per un estil de vida sedentari que ens tingui tot el dia al sofá. Això també té en compte la feina, ja que cada vegada més passem moltes hores a la feina asseguts, i és molt important estar de peu unes quantes hores al dia per a que el cos no es ressenteixi.

Però menjar sa sembla complicat i les persones que no ho fan sempre troben excuses com “a la feina no tinc temps”, etc. Segueix aquests consells que et demostren que menjar sa no és gens difícil i el teu cos ho notarà:

  • Parla amb un nutricionista: aquesta part és molt important al principi. Un professional t’ajudarà a assolir els objectius de portar una vida sana en funció del cos que tinguis i de la vida que portis. Que t’ajudi a triar la millor combinació d’aliments per al teu cos.
  • Preparat una dieta setmanal: un cop decidits quins són els aliments que has d’ingerir, reparteix-los durant la setmana creant un calendari de menjars variats, en conseqüència amb l’exercici que realitzis i acord amb l’hora a la que menjaràs. D’aquesta forma t’estalviaràs el temut moment de: què preparo per dinar / sopar / esmorçar? Sortiràs guanyant.
  • Compra tuppers i fes la gran compra setmanal: fes-te amb una bona colecció de tuppers i prepara tot el que puguis en un o diversos dies. Segur que en una nit pots fer-te el sopar, el dinar del dia següent i fins i tot alguna cosa més. Aprofitar el temps és la clau!

No t’ho pensis més i no deixis que les excuses et guanyin la batalla: menjar sa no és una cosa que hacis de fer només quan siguis gran o quan el metge t’ho demani. Avançat a la teva propia salut i comença a menjar sa ara mateix, el teu cos ho notarà, no et posaràs tant malalt i portaràs un estil de vida saludable que el teus cos agraïrà a mida que passin els anys.

Noticies Educació

Com trobar la motivació per fer esport

Com trobar la motivació per fer esport

Són moltes les persones que sol esmentar que els costa bastant el poder trobar la motivació suficient per fer esport. És per això que es registra en molts casos dels [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres