Noticias
  • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estudiants un cop finalitzen [...]
  • Especialistes en formació 100% esportivaIdentitatEscola Vitae és un centre de formació professional esportiva privat, amb un projecte educatiu propi i singular anomenat Imagina. La nostra missió és contribuir en la formació integral de l’alumnat, educar-lo [...]
  • Projecte educatiu propi: ImaginaMetodologia Vitae basada en les competències professionals IMAGINA! Si tanquem els ulls i visualitzem les classes a impartir a l’Escola Vitae... "la matèria” es converteix en un mitjà que proporcionarà coneixements i [...]
CAT - CAS - VAS - EN

Menjar sa no és difícil

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Menjar sa no és difícil

Tots busquem la millor forma de portar un estil de vida sa, cuidant-nos de moltes formes diferents: menjar millor, practicar esport sovint i no deixar-nos endur per un estil de vida sedentari que ens tingui tot el dia al sofá. Això també té en compte la feina, ja que cada vegada més passem moltes hores a la feina asseguts, i és molt important estar de peu unes quantes hores al dia per a que el cos no es ressenteixi.

Però menjar sa sembla complicat i les persones que no ho fan sempre troben excuses com “a la feina no tinc temps”, etc. Segueix aquests consells que et demostren que menjar sa no és gens difícil i el teu cos ho notarà:

  • Parla amb un nutricionista: aquesta part és molt important al principi. Un professional t’ajudarà a assolir els objectius de portar una vida sana en funció del cos que tinguis i de la vida que portis. Que t’ajudi a triar la millor combinació d’aliments per al teu cos.
  • Preparat una dieta setmanal: un cop decidits quins són els aliments que has d’ingerir, reparteix-los durant la setmana creant un calendari de menjars variats, en conseqüència amb l’exercici que realitzis i acord amb l’hora a la que menjaràs. D’aquesta forma t’estalviaràs el temut moment de: què preparo per dinar / sopar / esmorçar? Sortiràs guanyant.
  • Compra tuppers i fes la gran compra setmanal: fes-te amb una bona colecció de tuppers i prepara tot el que puguis en un o diversos dies. Segur que en una nit pots fer-te el sopar, el dinar del dia següent i fins i tot alguna cosa més. Aprofitar el temps és la clau!

No t’ho pensis més i no deixis que les excuses et guanyin la batalla: menjar sa no és una cosa que hacis de fer només quan siguis gran o quan el metge t’ho demani. Avançat a la teva propia salut i comença a menjar sa ara mateix, el teu cos ho notarà, no et posaràs tant malalt i portaràs un estil de vida saludable que el teus cos agraïrà a mida que passin els anys.

Noticies Educació

Perquè el pàdel és ara l’esport favorit de molts?

Perquè el pàdel és ara l’esport favorit de molts?   0

El pàdel es un esport que cada vegada està més de moda, sobre això no hi ha discussió ja que és el segon esport més practicat al país, per davant [...]