Noticias

Menys excessos i més salut

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Menys excessos i més salut

És molt habitual que durant l’època estiuenca, ens relaxem en excés i ens oblidem de cuidar la nostra figura i mantenir una vida sana i equilibrada. Molt sovint passem de la rutina constant de la resta de l’any i en regalem petits moments de plaer que després ens pasen factura i ens perjudiquen en la nostra figura i la nostra salut. Sí que es cert que de tant en quant ens podem permetre el luxe de donar-nos a nosaltres mateixos un caprici que ens alegri el dia, però hem d’intentar evitar donar-nos aquests premis en excès per tal de mantenir la constant adquirida durant la resta de l’any.

Per això volem oferir-vos uns quants consells i recomanacions per tal de mantenir aquest objectiu i arribar al setembre en plena forma física. Per començar, és important no deixar de banda l’exercici físic i intentar sortir a córrer al menys un parell de cops a la setmana. Amb aquesta sencilla pràctica, aconseguirem cremar aquestes calories ingerides de més i mantenir la nostra figura durant aquesta época de relax. A més, no estaría gens malament que cuidem l’alimentació, prestant especial cura als sopars. Es preferible evitar menjar just abans d’anar-nos a dormir i no realitzar ingestes abundants o pesades. Podeu tenir ben segur que aconseguireu dormir molt millor i us sentireu molt més lleugers pel matí.

Per descomptat, hauríem de controlar la ingesta d’alcohol i beure amb moderació. Sempre que es begui, no haurem d’agafar el cotxe sota cap condició, prestant especial mesura en asignar un conductor que no begui alcohol durant tota la nit. D’aquesta manera, ens asegurem poder tornar a casa sans i estalvis. L’estiu també es una bona estació per tal de deixar de fumar. No ens sentim sota la pressió de la feina i no tindrem la necesitar d’encendre un cigarret a la primera de canvi. Recorda tenir cura del sol y posar-te protecció solar, a més d’hidratar-te continuament prenen taigua o refrescos. També pots convertir la fruita en la teva millor amiga, consumint al menys 2 peçes de fruita durant el dia.

Noticies Educació

Com trobar la motivació per fer esport

Com trobar la motivació per fer esport

Són moltes les persones que sol esmentar que els costa bastant el poder trobar la motivació suficient per fer esport. És per això que es registra en molts casos dels [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres