Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Menys excessos i més salut

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Menys excessos i més salut

És molt habitual que durant l’època estiuenca, ens relaxem en excés i ens oblidem de cuidar la nostra figura i mantenir una vida sana i equilibrada. Molt sovint passem de la rutina constant de la resta de l’any i en regalem petits moments de plaer que després ens pasen factura i ens perjudiquen en la nostra figura i la nostra salut. Sí que es cert que de tant en quant ens podem permetre el luxe de donar-nos a nosaltres mateixos un caprici que ens alegri el dia, però hem d’intentar evitar donar-nos aquests premis en excès per tal de mantenir la constant adquirida durant la resta de l’any.

Per això volem oferir-vos uns quants consells i recomanacions per tal de mantenir aquest objectiu i arribar al setembre en plena forma física. Per començar, és important no deixar de banda l’exercici físic i intentar sortir a córrer al menys un parell de cops a la setmana. Amb aquesta sencilla pràctica, aconseguirem cremar aquestes calories ingerides de més i mantenir la nostra figura durant aquesta época de relax. A més, no estaría gens malament que cuidem l’alimentació, prestant especial cura als sopars. Es preferible evitar menjar just abans d’anar-nos a dormir i no realitzar ingestes abundants o pesades. Podeu tenir ben segur que aconseguireu dormir molt millor i us sentireu molt més lleugers pel matí.

Per descomptat, hauríem de controlar la ingesta d’alcohol i beure amb moderació. Sempre que es begui, no haurem d’agafar el cotxe sota cap condició, prestant especial mesura en asignar un conductor que no begui alcohol durant tota la nit. D’aquesta manera, ens asegurem poder tornar a casa sans i estalvis. L’estiu també es una bona estació per tal de deixar de fumar. No ens sentim sota la pressió de la feina i no tindrem la necesitar d’encendre un cigarret a la primera de canvi. Recorda tenir cura del sol y posar-te protecció solar, a més d’hidratar-te continuament prenen taigua o refrescos. També pots convertir la fruita en la teva millor amiga, consumint al menys 2 peçes de fruita durant el dia.

Noticies Educació

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?   0

Estem preparats per tornar a l'escola al setembre? La Ministra d'Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el Covid-19, "la tornada a les aules serà [...]