Noticias

Música per acompanyar l’esport

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Música per acompanyar l’esport

No és cap secret dir que vivim constantment pegats al telèfon mòbil, televisió, ràdio o qualsevol altre aparell electrònic. S’han convertit en els nostres millors aliats a l’hora de distreure la ment i escoltar la música que més ens agrada mentre realitzem esport. Una gran majoria d’esportistes es posen els auriculars mentre realitzen els seus exercicis físics. És una forma de buscar motivació al ritme de la música i d’augmentar la concentració.

La música sempre està present en els exercicis que es realitzen de forma individual, ja sigui en el gimnàs o al carrer. Per exemple, és molt habitual veure als corredors donant el millor de si mateixos mentre escolten música amb els seus auriculars. Per a aquest tipus d’exercicis físics són recomanables els auriculars sense fils, ja que no han d’anar connectats a l’aparell de la música mitjançant un cable. Els avantatges són una major llibertat de moviment i un so clar i potent. Ens permeten moure’ns a una distància de 100 metres respecte a l’aparell electrònic. Gràcies a ells podem unir nostres dues passions: la música i l’esport.

La música com a eina per la motivació

Moltes vegades, l’esportista s’aixeca sense ganes de fer esport. En ocasions el cos i la ment estan més mandrosos. Però tot és qüestió d’activar-los. Però com ho fem? A través de la música. En el mateix instant en què ens posem els auriculars, el ritme de la música entra per les nostres venes i desperta la nostra motivació. La música despertar tots els nostres sentits i el nostre estat d’ànim, és a dir, ens motiva per donar el millor de nosaltres mateixos.

La música que arriba a les nostres oïdes a través dels auriculars aconsegueix que centrem l’atenció en el que estem escoltant. Això és molt positiu per a aquells esportistes que es deixen guiar pel temps que dediquen a l’esport. El cansament en moltes ocasions és mental. Si sabem que hem de córrer durant 30 minuts i no ens posem música, la nostra ment solament es concentrarà que aquest temps passi el més ràpid possible i aconseguirem l’efecte contrari. Però amb la música aconseguim estar entretinguts mentre realitzem esport. L’únic problema és que en competició no podrem fer servir auriculars, però quan et jugues alguna cosa és més fàcil concentrar-se.

Noticies Educació

Com trobar la motivació per fer esport

Com trobar la motivació per fer esport

Són moltes les persones que sol esmentar que els costa bastant el poder trobar la motivació suficient per fer esport. És per això que es registra en molts casos dels [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres