Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

No-Limits Motor Tour, una cursa diferent

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
No-Limits Motor Tour, una cursa diferent

L’11 de juliol es celebrarà a Barcelona una nova edició de la “No-Limits Motor Tour”, una cursa que funciona com a prova d’orientació pensada sobretot per a persones que tenen mobilitat reduïda.

Aquesta cursa, que està dissenyada per a que sigui sense barreres, està oberta a tothom qui vulgui participar sempre i quan es compleixin dues característiques: o bé ser discapacitat, o bé conduir un vehicle ecològic. El disseny ha anat a càrrec de persones amb discapacitat física, i bàsicament seran elles les que hi participaran.

No-limits Motor Tour

Algunes de les característiques que la defineixen són:

  • Els cotxes participants poden ser amb llicència de circulació o sense, fins i tot es pot participar amb quads. Pel que fa als vehicles ecològics, podran participar ja siguin elèctrics, de gas, híbrids, etc.
  • Tot i que el tipus i model de cotxe no importa massa, si que és important saber que s’han de complir les regles del codi de circulació. Això vol dir que cal conèixer la normativa, s’ha de disposar de permís i s’ha de, sobretot!, tenir una assegurança que pugui cobrir el que pugui passar.
  • Cada equip el formaran dues persones: el que condueix i un passatger (que haurà de tenir un mínim de 12 anys). En el cas que alguns participants necessitin a un assistent personal de mobilitat o de suport, l’equip es podrà ampliar fins a tres persones.

Amb aquest tipus d’activitats Barcelona es vol posar capdavantera poc a poc en matèria d’igualtat d’oportunitats o la preservació del medi ambient. L’aposta de la ciutat fa que la capital estigui en punt de mira i s’obrin noves oportunitats per a crear esdeveniments similars.

La cursa, per si voleu assistir-hi com a espectadors, es farà al Moll de la Marina, al costat del Port Olímpic. Serà una festa que durarà tot el dia: des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre. A banda de la prova en sí, podreu trobar-hi activitats i xerrades amb l’objectiu de convertir aquesta festa amb lo màxim de familiar possible.