Noticias

Oci saludable a SortimBCN

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Oci saludable a SortimBCN

Si sou de Barcelona, probablement hagueu visitat la pàgina web SortimBCN. Tant si la resposta és afirmativa com si és negativa, us fem avui cinc cèntims del contingut d’aquesta web i perquè creiem que us pot ser d’interès.

Sortim BCN, oci per a joves

Podríem dir que es tracta d’una agenda on poder trobar activitats per a joves, però la veritat es que és molt més que això, ja que s’hi pot trobar informació sobre drogues i addiccions, noticies, enllaços, fotografies, testimonis… i, fins i tot, un consultori anònim on poder fer les preguntes més compromeses.

Aquesta pàgina, de fet, està d’aniversari. Fa pocs dies s’ha celebrat el seu primer any i els seus responsables n’estan molt contents perquè veuen que en general se n’està fent força ús. Segons les dades que s’han publicat als mitjans, en aquest primer any de vida s’han superat les 6.000 pàgines vistes i hi ha hagut un increment del 79% de visitants nous. Cal dir que també han apostat per estar presents a les xarxes socials i així incrementar la potencia del missatge i la seva difusió: al seu compte de Facebook ja hi tenen més de mil seguidors, i a Twitter encara no hi arriben però esperen fer-ho en breu.

Una de les activitats que s’hi anuncien és la 38ª Cursa de la Sagrera, que tindrà lloc el proper 29 de novembre al barri i que s’inclou en els actes de suport que es fan per La Marató de TV3, que aquest any es dedica a la Diabetis i l’Obesitat. Per cada participant de la cursa, la Comissió de Festes farà un donatiu d’un euro. Si us animeu a participar, heu de saber que són 10 km si es tenen més de 16 anys i 5km si es tenen menys.

Per a celebrar aquest primer any del portal, han proposat un concurs obert a tothom: es tracta d’un concurs d’imatges (és a dir, fotografies o il•lustracions amb múltiples formats) on aparegui d’alguna manera o altra el nom de la web, Sortim BCN. El premi és una càmera de fotos esportiva.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres