Noticias
  • Estiraments abans i després de fer esportGairebé per norma general, les persones que practiquen algun esport ja han desenvolupat un alt grau de consciència en relació amb l'important que és l'estirament, de totes maneres, també és [...]
  • Quan no és recomanable fer esport?Si ben tots tenim molt clar que l'exercici afavoreix el benestar físic i mental, la veritat és que no sempre es disposa de les condicions òptimes per dur-ho a terme [...]
  • És perjudicial combinar esports?Partint del fet que el cos humà està destinat per moure's, les activitats esportives corresponen a aquelles opcions que posen al nostre abast la salut i el benestar, però llavors [...]

Plataforma educativa ClickEdu

El dia a dia dels diversos centres d’Escoles Vitae es gestiona mitjançant la plataforma educativa Clickedu, una plataforma escolar al núvol que inclou la gestió acadèmica, de continguts i el control d’assistència en un entorn virtual d’aprenentatge.

Aquí l’alumnat hi trobarà tot el que necessita: bústia de missatgeria interna, apunts, expedient acadèmic i calendari d’activitats.

A continuació detallem les característiques principals d’aquest software educatiu:

Plataforma educativa clickedu

Accés personal

Cada alumne/a disposa d’un usuari i contrasenya personals. A principi de curs la Secretaria de cada centre us enviarà un correu electrònic amb les vostres dades d’accés a la plataforma. Això ens permet que cada alumne/a tingui les seves dades acadèmiques introduïdes a la plataforma de manera personalitzada, i que per tant pugui consultar les notes de cada matèria cada final d’avaluació.

Les famílies poden tenir accés a la plataforma per tal de fer un seguiment acadèmic del seu fill/a a dins del centre (servei disponible properament).

Inici

En aquesta pantalla l’alumnat té una visió global de tots els serveis que té actius durant el curs. Des d’aquí, l’usuari pot accedir a la missatgeria interna, calendari, lliurament de treballs, converses amb el tutor/a, les assignatures, el forum, esdeveniments importants i notícies destacades del centre.

Tot organitzat d’una forma molt visual i pràctica, per tal de fer fàcil la navegació.

Assignatures

Les assignatures es presenten com podeu veure a la foto de l’esquerra.

Al fer click al botó que correspongui a l’assignatura que vulgui veure, l’alumne entra a tot el material didàctic de la mateixa, estructurat per temes.

El suro

En el suro de cada assignatura l’alumne es pot descarregar els PDF’s de cada trimestre, també hi trobarà el sistema d’avaluació de l’assignatura, les dates de lliurament de treballs així com diferents links que el conduiran a altres continguts que complementen (vídeos, fotos, referencies bibliogràfiques i altres PDF’s).