Noticias

Política de privacitat

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i la normativa en Protecció de Dades que correspongui, FORMAT EN FORMACIO PROFESSIONAL, S.L. informa als Usuaris:

Informació bàsica sobre Protecció de Dades
ResponsableFORMAT EN FORMACIO PROFESSIONAL, S.L. 

B65641797

Av. Diagonal, 695-701 – 08028 Barcelona

Finalitat
  • Gestionar les dades per tal de resoldre sol·licituds d’informació i  consultes sobre els serveis oferts a l’escola mitjançant el lloc web.
  • Gestionar les dades dels interessats per tal de trametre la preinscripció de matrícula al centre.
  • Gestionar les dades per tal de realitzar la inscripció a cursos, seminaris i activitats extraescolars del centre.
  • Gestionar les consultes i aportar informació mitjançant els correu electrònics que apareixen a la web.
  • Enviar-li comunicacions comercials i publicitàries relacionats amb l’entitat, només en cas d’acceptació.
LegitimacióConsentiment de l’interessat
DestinatarisNo se cediran les dades a tercers, tret d’obligació legal
DretsAccedir, rectificar i suprimir les dades, així com els altres drets, com són la limitació del tractament i el dret a la portabilitat de les dades, tal com determina la normativa vigent en protecció de dades, adreçant-se per escrit, acompanyant fotocòpia de DNI, al domicili de l’entitat.

Abans de l’enviament de qualsevol sol·licitud d’informació a través dels formularis d’aquesta pàgina web, l’usuari ha d’acceptar la política de privacitat de la mateixa, amb la finalitat de prestar el consentiment exprés i informat pel tractament de les dades amb les finalitats indicades.

 

És obligatori proporcionar tota la informació sol·licitada en els formularis de la pàgina web?

 

En relació als formularis de la pàgina web, l’Usuari ha d’omplir els marcats com a “obligatoris”. No completar les dades personals requerides o fer-ho parcialment pot suposar que FORMAT EN FORMACIO PROFESSIONAL, S.L. no pugui atendre les seves sol·licituds i, en conseqüència, FORMAT EN FORMACIO PROFESSIONAL, S.L. quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o la prestació incompleta dels serveis sol·licitats.

Les dades personals que l’Usuari facilita a FORMAT EN FORMACIO PROFESSIONAL, S.L. han de ser actuals perquè la informació dels registres estigui actualitzada i sense errors. L’Usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.

 

Quines mesures de seguretat té implantada l’entitat?

 

FORMAT EN FORMACIO PROFESSIONAL, S.L. informa que té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l’Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat d’acord amb l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l’acció humana o del medi físic o natural, de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.

 

Xarxes socials

 

FORMAT EN FORMACIO PROFESSIONAL, S.L. disposa de perfils a les xarxes socials amb la finalitat de publicar i difondre informació sobre els serveis prestats a través de la pàgina web, interactuar amb els usuaris i servir el canal d’atenció i interacció social.

 

A continuació, s’enllacen les polítiques de privacitat de les xarxes socials en les que FORMAT EN FORMACIO PROFESSIONAL, S.L. té perfil obert:

 

  • Facebook: https://es-es.facebook.com/privacy/explanation
  • Instagram: https://es-es.facebook.com/help/instagram/155833707900388
  • Twitter: https://twitter.com/es/privacy