Noticias
  • L’impacte de l’exercici per a la salutEn l'actualitat, els costums sedentaris i la falta d'activitat física, en conjunt amb l'alimentació excessiva de menjars ferralles, estan produint greus complicacions en la salut de les persones, a causa [...]
  • Què li passa al teu cos quan deixes de fer exercici?Saps el que comporta per al teu cos deixar d'entrenar? Durant les festes, amb tantes reunions, dinars i sopars amb la família i els amics, sovint ens resulta difícil trobar temps [...]
  • Els entrenaments curts també són efectiusFuncionen els entrenaments curts? Segur que més d'una vegada et preguntes si els entrenaments curts de 10 o 15 minuts funcionen. Un cop més no has trobat temps per entrenar, els teus horaris són [...]

Política de qualitat d’Escola Vitae

POLÍTICA DE QUALITAT DE L’ESCOLA

Escola Vitae és un centre educatiu destinat a formar i educar els joves en l’ensenyament esportiu, oferint cicles formatius en modalitat presencial i no presencial.

Escola Vitae compta amb centres a Catalunya, Navarra i projecta obrir nous centres tant a Catalunya com a Espanya. El nostre objectiu és contribuir a la millora de l’esport a través de la formació de tècnics/ques esportius, tant de grau mitjà, de grau superior com de règim especial, així com oferir una formació integral de l’estudiant tant en l’àmbit professional com personal.

A fi de proporcionar un servei de qualitat que asseguri la satisfacció de tota la comunitat educativa (alumnes, famílies, professors, equips directius, entitats col·laboradores, personal d’administració i serveis, …) i basat en la millora contínua de tots els nostres processos, ESCOLA VITAE ha desenvolupat i implementat un Sistema de Gestió de Qualitat d’acord amb la Norma UNE – EN ISO 9001: 2015 per a aplicar-lo a tots els seus serveis, per ells es proposa:

  • ASSEGURAR la confiança dels alumnes així com la de les seves famílies, i tota la comunitat educativa.
  • GARANTIR un servei de qualitat i eficiència educativa en l’ensenyament de tècnic/a esportiu/va.
  • COMUNICAR i fer partíceps d’aquesta visió a tota la comunitat educativa per assolir aquests objectius i metes.
  • ESTABLIR canals de comunicació permanents amb tota la comunitat educativa, recollint les seves aportacions i suggeriments i integrant-les en la millora dels processos de l’escola.
  • COMPLIR  amb tots els requisits aplicables, tant els que es deriven del servei prestat als interessats, com tots aquells que l’entitat consideri oportuns en el seu avanç cap a la millora contínua.

Aquest certificat és fruit de l’esforç i dedicació de tot l’equip d’Escola Vitae per oferir una educació esportiva de qualitat al servei de l’alumnat i les famílies:

Certificat-ISO-9001-Escola Vitae