Noticias
  • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estudiants un cop finalitzen [...]
  • Especialistes en formació 100% esportivaIdentitatEscola Vitae és un centre de formació professional esportiva privat, amb un projecte educatiu propi i singular anomenat Imagina. La nostra missió és contribuir en la formació integral de l’alumnat, educar-lo [...]
  • Projecte educatiu propi: ImaginaMetodologia Vitae basada en les competències professionals IMAGINA! Si tanquem els ulls i visualitzem les classes a impartir a l’Escola Vitae... "la matèria” es converteix en un mitjà que proporcionarà coneixements i [...]
CAT - CAS - VAS - EN

Política de qualitat d’Escola Vitae

POLÍTICA DE QUALITAT DE L’ESCOLA

Format en Formació Professional S.L, d’ara endavant, Escola Vitae és un centre destinat a formar i educar els joves en l’ensenyament esportiu, oferint cicles formatius en modalitat presencial i no presencial. Escola Vitae compta amb centres a Catalunya, Navarra i projectant-se en centres d’Espanya, com ara Logronyo, Saragossa o Bilbao. El nostre objectiu és contribuir a l’ensenyament esportiu a nivell estatal.

A fi de proporcionar un servei de qualitat que asseguri la satisfacció de totes les famílies i basat en la millora contínua de tots els nostres processos, ESCOLA VITAE ha desenvolupat i implementat un Sistema de Gestió de Qualitat d’acord amb la Norma UNE – EN ISO 9001: 2015 per aplicar-lo a tots els seus serveis, per ells es proposa:

  • ASSEGURAR la confiança de les famílies així com la dels alumnes.
  • GARANTIR un servei de qualitat i eficiència educativa en la modalitat esportiva.
  • COMUNICAR i fer partícips d’aquesta visió a tots els / les treballadors / es, perquè col·laborin activament amb l’empresa per tal d’assolir tots els seus objectius i metes.
  • ESTABLIR canals de comunicació permanents amb els alumnes i les seves famílies, recollint les seves aportacions i suggeriments i integrant-les en la millora dels processos de l’escola.
  • COMPLIR amb tots els requisits aplicables, tant els que es deriven del servei prestat als interessats, com tots aquells que l’entitat consideri oportuns en el seu avanç cap a la millora contínua.

Aquest certificat és fruit de l’esforç i dedicació de tot l’equip d’Escola Vitae per oferir una educació esportiva de qualitat al servei de l’alumnat i les famílies:

Certificat-ISO-9001-Escola Vitae