Noticias
  • Posibles sortides laborals al món de l’esportUn dels dubtes principals que es tenen entorn del món de l'esport quan no es pensa treballar directament com un esportista, té a veure amb les possibles sortides laborals en [...]
  • Com perdre els quilos que has engreixat en NadalAl moment d'estar gaudint al màxim del Nadal, és poc probable que les persones s'enfoquin a evitar engreixar durant aquesta època, ja que es tracta d'una època on la major [...]
  • Quins esports estan de moda?L'esport és una d'aquestes activitats que a més de ser promulgada i promoguda per tractar-se d'una demostració que s'està sostenint una vida saludable, és una font d'entreteniment rellevant que requereix [...]

Posibles sortides laborals al món de l’esport

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Posibles sortides laborals al món de l’esport

Un dels dubtes principals que es tenen entorn del món de l’esport quan no es pensa treballar directament com un esportista, té a veure amb les possibles sortides laborals en veure’s involucrat en aquest sector, ja que en principi no es compta amb total claredat sobre el tema.

Perquè es pugui prendre una decisió molt més conscient de les possibilitats que es poden presentar en estudiar algun ofici o carrera professional al món de l’esport, en aquest cas hem recopilat algunes de les alternatives en les quals les persones es poden veure involucrades al mercat.

On pots treballar amb una formació esportiva?

En primera instància, cal destacar que com a resultat de la crisi econòmica que es viu la demanda professional és un tema difícil sobre el qual parlar. Malgrat l’anterior, hi ha sectors específics que són més demandats que uns altres per les seves característiques.

Al voltant de la idea anterior, es proposa llavors que com un efecte del major nivell de sedentarisme de la societat, problemes físics i cardiovasculars són el pa de cada dia. Igualment, l’estrès que es dóna com a conseqüència de la vida quotidiana és un altre dels factors a considerar.

En aquest ordre d’idees, estar involucrat com un professional al món de l’esport és una via per atendre aquesta necessitat de les empreses i institucions i fins i tot de qualsevol persona, ja que l’activitat física o l’esport, es posicionen com una de les estratègies per tractar de manera efectiva aquesta classe d’inconvenients de la vida moderna.

  • Ser un professor d’educació física per a l’ensenyament secundari en un centre públic. Pot ser a través d’oposició o als centres educatius concertats i privats.
  • Manager o brindar assessoria tècnica en ajuntaments, patronats d’esports, etcètera i treballar com un funcionari que s’encarregui de la conformació de plans de treball en determinat tipus de població, tant per a un centre privat com un concertat.
  • Manager de gimnasos privats o de clubs esportius, a més d’un altre tipus d’entitats on l’activitat física i l’esport sigui en el servei que es presti.
  • Preparació i realització d’activitats recreatives, esportives, activitats físiques, dinamització de grups, entre altres labors semblants.
  • Participació en empreses de serveis esportius com poden ser clubs, cap a seccions esportives, de caràcter social, centres privats, entitats públiques, etc.
  • Tècnic esportiu, per ser una persona que participi en projectes esportius que precisen de l’adreça d’un professional per tractar-se de clubs, federacions esportives i similars.
  • Entrenador personal, per a persones que requereixen d’un estímul extra i de l’adreça d’un professional per complir amb les seves rutines d’entrenament.

Sin categoría

Una cursa de bicicletes amb corbata

Una cursa de bicicletes amb corbata

Estem acostumats a veure curses ciclistes on els participants van amb maiots de colors estridents, però no a veure’ls amb americana i corbata. Fins ara, perquè si us ve de [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres