Noticias
  • L’esport pot ser perjudicialÉs bastant habitual que s'escolti per tot arreu esmentar que l'esport dóna salut. Per descomptat l'anterior gaudeix d'una total validesa i fins i tot els experts en matèria de salut [...]
  • La psicologia esportiva té futur?La popular frase "mens sana in corpore sano" és una excel·lent manera d'introduir aquest tema. Malgrat haver estat esmentada molts anys enrere, és una forma de resumir la manera en [...]
  • Millora el teu rendiment a la sala de fitnessÉs important començar per anotar que resulta bastant comú trobar persones que confonen la labor amb funció d'un entrenador especialitzat en fitness amb la d'un monitor de gimnàs. A continuació [...]

Pràctiques professionals en empreses

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Pràctiques professionals en empreses

Com ja sabeu, una part força important de qualsevol ensenyament passa per les pràctiques en empreses o institucions. Són la manera més fàcil i directa de conèixer de primera mà el món laboral i la realitat, més enllà del que es pot aprendre a les aules.

Principals avantatges de les practiques professionals

Deixant de banda si són o no obligatòries, ens poden aportar una sèrie de beneficis que considerem molt interessants:

  • Com ja hem dit, conèixer la realitat de primera mà. No és el mateix conèixer, per exemple, la teoria a l’hora d’entrenar un equip de futbol infantil que posar-se davant dels nanos i fer-ho. I així podríem citar molt exemples. A classe podem conèixer casos, bones pràctiques, que és el que s’ha de fer i el que no… però quan estàs allà ja no hi ha apunts que valguin, la realitat la tens davant i és hora de posar en pràctica tot allò que has après.
  • Relació amb treballadors i treballadores: treballar no és només anar a un lloc i complir amb uns horaris i unes obligacions. Compartir el dia a dia laboral amb persones que estan en el teu mateix àmbit enforteix els teus coneixements i els fa créixer. I a banda de la vessant més professional, segur que hi acabes fent bons amics que perduraran un cop acabat el període de pràctiques!.
  • Responsabilitat, horaris, normativa. Això passa en qualsevol feina que tinguis, ja siguin pràctiques o no. Quan tens una responsabilitat i confien en tu has de demostrar que pots fer-ho i que ets la persona idònia per ocupar aquella plaça. Ser proactiu, aportar idees, complir amb els horaris i les tasques encomanades… tot això diu molt de un mateix i t’ajuda a créixer professionalment.
  • CV, experiència i contactes: i hem deixat pel final la part més important. Les pràctiques ajuden a omplir el teu CV, et doten d’una experiència i són una oportunitat per poder treballar en llocs de prestigi dins el sector. A la majoria de centres s’hi poden fer bons contactes que, de ben segur, et serviran de cara al futur.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres