Noticias
  • L’impacte de l’exercici per a la salutEn l'actualitat, els costums sedentaris i la falta d'activitat física, en conjunt amb l'alimentació excessiva de menjars ferralles, estan produint greus complicacions en la salut de les persones, a causa [...]
  • Què li passa al teu cos quan deixes de fer exercici?Saps el que comporta per al teu cos deixar d'entrenar? Durant les festes, amb tantes reunions, dinars i sopars amb la família i els amics, sovint ens resulta difícil trobar temps [...]
  • Els entrenaments curts també són efectiusFuncionen els entrenaments curts? Segur que més d'una vegada et preguntes si els entrenaments curts de 10 o 15 minuts funcionen. Un cop més no has trobat temps per entrenar, els teus horaris són [...]

Pràctiques professionals en empreses

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Pràctiques professionals en empreses

Com ja sabeu, una part força important de qualsevol ensenyament passa per les pràctiques en empreses o institucions. Són la manera més fàcil i directa de conèixer de primera mà el món laboral i la realitat, més enllà del que es pot aprendre a les aules.

Principals avantatges de les practiques professionals

Deixant de banda si són o no obligatòries, ens poden aportar una sèrie de beneficis que considerem molt interessants:

  • Com ja hem dit, conèixer la realitat de primera mà. No és el mateix conèixer, per exemple, la teoria a l’hora d’entrenar un equip de futbol infantil que posar-se davant dels nanos i fer-ho. I així podríem citar molt exemples. A classe podem conèixer casos, bones pràctiques, que és el que s’ha de fer i el que no… però quan estàs allà ja no hi ha apunts que valguin, la realitat la tens davant i és hora de posar en pràctica tot allò que has après.
  • Relació amb treballadors i treballadores: treballar no és només anar a un lloc i complir amb uns horaris i unes obligacions. Compartir el dia a dia laboral amb persones que estan en el teu mateix àmbit enforteix els teus coneixements i els fa créixer. I a banda de la vessant més professional, segur que hi acabes fent bons amics que perduraran un cop acabat el període de pràctiques!.
  • Responsabilitat, horaris, normativa. Això passa en qualsevol feina que tinguis, ja siguin pràctiques o no. Quan tens una responsabilitat i confien en tu has de demostrar que pots fer-ho i que ets la persona idònia per ocupar aquella plaça. Ser proactiu, aportar idees, complir amb els horaris i les tasques encomanades… tot això diu molt de un mateix i t’ajuda a créixer professionalment.
  • CV, experiència i contactes: i hem deixat pel final la part més important. Les pràctiques ajuden a omplir el teu CV, et doten d’una experiència i són una oportunitat per poder treballar en llocs de prestigi dins el sector. A la majoria de centres s’hi poden fer bons contactes que, de ben segur, et serviran de cara al futur.