Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Especialistes en formació esportiva

Identitat i valors

Escola Vitae som un centre de formació professional 100% esportiva (presencial i a distància) amb una metodologia i un projecte educatiu propi, que persegueix la missió de contribuir a la formació integral dels futurs tècnics esportius proporcionant-los les eines per a que es converteixen en professionals autònoms, proactius, cooperatius, creatius i polivalents, de manera que estiguin preparats per incorporar-se al món laboral i/o continuar la seva formació en el sector.

Aquestes competències són la guia del pla docent dels cicles formatius d’esport (CAFEMN – EAS – CONDICIONAMENT FÍSIC) que oferim i de cada actuació que desenvolupem a totes les Escoles Vitae. Són valors transversals i aplicables a qualsevol àmbit de la vida, els quals ens permeten millorar com a persones i com a professionals.

Alumnes Vitae

Tot el nostre equip professional està vinculat en el seu dia a dia a l’esport. Som esportistes i ens dediquem a ensenyar esport i a formar formadors.

Polivalència

Formació en clubs esportius

Escola Vitae

5 escoles i
formació a distància

Alumnes

+900 alumnes confien en nosaltres cada curs

Docents

Docents i personal tècnic especialistes

Club esportiu

+700 entitats col·laboradores

Política de qualitat

Format en Formació Professional S.L, d’ara en endavant Escola Vitae, és un centre privat destinat a formar i educar els joves en l’ensenyament esportiu, oferint cicles formatius en modalitat presencial i a distància. Escola Vitae compta amb centres a Catalunya i Navarra, i projecta noves obertures en altres zones del territori Espanyol, com ara Bilbao, Logroño i Zaragoza. El nostre objectiu és contribuir en la formació esportiva a nivell estatal.

A fi de proporcionar un servei de qualitat que garanteixi la satisfacció de tots els alumnes i famílies i, basat en la millora contínua de tots els nostres processos, l’Escola Vitae ha desenvolupat i implementat un Sistema de Gestió de Qualitat d’acord amb la Norma UNE – EN ISO 9001: 2015 per aplicar-ho a tots els serveis oferts i:

  • GARANTIR un servei de qualitat i eficiència educativa en la modalitat esportiva
  • ASSEGURAR la confiança dels alumnes així com de les famílies
  • COMUNICAR i fer partícips d’aquesta visió a tot l’equip docent i PAS, perquè col·laborin activament amb l’escola i en la consecució dels seus objectius i metes
  • ESTABLIR canals de comunicació permanents amb els alumnes i les seves famílies, recollint les seves aportacions i suggeriments i integrant-les en la millora dels processos de l’escola
  • COMPLIR amb tots els requisits aplicables, tant els que es deriven del servei prestat als interessats, com tots aquells que l’entitat consideri oportuns en el seu avanç cap a la millora contínua

Aquest certificat de qualitat és fruit de l’esforç i la dedicació de tot l’equip de l’Escola Vitae en l’àmbit de l’educació esportiva.

Certificat de qualitat ISO

Entitats que confien en nosaltres

Ayuntamiento Huarte
Stadium Venecia
PDA Bullying

Consulta tots els nostres col·laboradors.