Noticias
  • És perjudicial combinar esports?Partint del fet que el cos humà està destinat per moure's, les activitats esportives corresponen a aquelles opcions que posen al nostre abast la salut i el benestar, però llavors [...]
  • És fàcil ser un bon monitor esportiu?En cas que et defineixis com una persona interessada en l'activitat física en la vida saludable, una de les millors opcions a nivell professional pot ser a convertir-se en un [...]
  • Aliments per amillorar el teu rendiment esportiuEl rendiment esportiu es troba vinculat amb una infinitat de factors que no es troben relacionats únicament amb la pràctica esportiva com a tal, sinó que poden estar relacionats amb [...]

Quins esports estan de moda?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Quins esports estan de moda?

L’esport és una d’aquestes activitats que a més de ser promulgada i promoguda per tractar-se d’una demostració que s’està sostenint una vida saludable, és una font d’entreteniment rellevant que requereix de tota l’atenció. Quan es refereix als esports de moda del moment, sense cap dubte cal començar per esmentar el futbol, que sense importar el pas dels anys, s’ha establert a nivell mundial com un dels predilectes per part de la població en diferents latituds.

Ara considerant que existeixen cert tipus d’esports que més enllà de ser una moda, són tota una institució en la vida moderna, a continuació ens anem a concentrar en aquells que són noves tendències, però que potser no són tan tradicionals com el ja esmentat futbol.

Running

En aquest cas el que es requereix per poder practicar-ho són unes sabatilles, roba còmoda i bastant força de voluntat per fer tot un aficionat aquesta pràctica. La història ens diu que el seu origen es remunta als anys 70 als Estats Units. Igualment, s’ha fet bastant famós en l’últim temps com a conseqüència de les activitats relacionades amb el fitness i la vida sana. Els grups de running es poden classificar com un subgrup o una classificació apart, en la qual a més de ser molt important la realització mateixa de l’activitat, hi ha un component soci-esportiu En definitiva, el més rellevant d’aquesta activitat, és que a més de ser una opció per a la pràctica en si mateixa, es tracta d’un insumo per a la sociabilitat.

Ioga

Ha sofert d’un boom total dins de la població actual. Una de les raons principals que expliquen aquesta modificació en les pràctiques de les persones, és que el ioga és vist com una manera amb la qual es pot atendre la depressió, l’ansietat i brindar al cos un descans total a nivell mental.

TRX

És una modalitat esportiva on el treball principal es realitza amb el pes corporal. De nou, és molt popular i és procedent dels Estats Units, però en l’últim temps s’ha anat estenent pel món sencer guanyant molts adeptes.

Esport a casa

Encara que es tracta d’un grup gran amb moltes possibilitats i que van a ser seleccionades per les persones d’acord amb els seus interessos o condicions, la realitat és que són cada vegada més les persones que estan optant per seleccionar la seva pròpia llar com el seu lloc d’entrenament. L’usual és que es trobi catifetes, elàstics, pilotes inflables o peses de sorra.

Noticies Educació

És perjudicial combinar esports?

És perjudicial combinar esports?

Partint del fet que el cos humà està destinat per moure's, les activitats esportives corresponen a aquelles opcions que posen al nostre abast la salut i el benestar, però llavors [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres