Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Quins esports estan de moda?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Quins esports estan de moda?

L’esport és una d’aquestes activitats que a més de ser promulgada i promoguda per tractar-se d’una demostració que s’està sostenint una vida saludable, és una font d’entreteniment rellevant que requereix de tota l’atenció. Quan es refereix als esports de moda del moment, sense cap dubte cal començar per esmentar el futbol, que sense importar el pas dels anys, s’ha establert a nivell mundial com un dels predilectes per part de la població en diferents latituds.

Ara considerant que existeixen cert tipus d’esports que més enllà de ser una moda, són tota una institució en la vida moderna, a continuació ens anem a concentrar en aquells que són noves tendències, però que potser no són tan tradicionals com el ja esmentat futbol.

Running

En aquest cas el que es requereix per poder practicar-ho són unes sabatilles, roba còmoda i bastant força de voluntat per fer tot un aficionat aquesta pràctica. La història ens diu que el seu origen es remunta als anys 70 als Estats Units. Igualment, s’ha fet bastant famós en l’últim temps com a conseqüència de les activitats relacionades amb el fitness i la vida sana. Els grups de running es poden classificar com un subgrup o una classificació apart, en la qual a més de ser molt important la realització mateixa de l’activitat, hi ha un component soci-esportiu En definitiva, el més rellevant d’aquesta activitat, és que a més de ser una opció per a la pràctica en si mateixa, es tracta d’un insumo per a la sociabilitat.

Ioga

Ha sofert d’un boom total dins de la població actual. Una de les raons principals que expliquen aquesta modificació en les pràctiques de les persones, és que el ioga és vist com una manera amb la qual es pot atendre la depressió, l’ansietat i brindar al cos un descans total a nivell mental.

TRX

És una modalitat esportiva on el treball principal es realitza amb el pes corporal. De nou, és molt popular i és procedent dels Estats Units, però en l’últim temps s’ha anat estenent pel món sencer guanyant molts adeptes.

Esport a casa

Encara que es tracta d’un grup gran amb moltes possibilitats i que van a ser seleccionades per les persones d’acord amb els seus interessos o condicions, la realitat és que són cada vegada més les persones que estan optant per seleccionar la seva pròpia llar com el seu lloc d’entrenament. L’usual és que es trobi catifetes, elàstics, pilotes inflables o peses de sorra.

Noticies Educació

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?   0

Estem preparats per tornar a l'escola al setembre? La Ministra d'Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el Covid-19, "la tornada a les aules serà [...]