Noticias
  • És perjudicial combinar esports?Partint del fet que el cos humà està destinat per moure's, les activitats esportives corresponen a aquelles opcions que posen al nostre abast la salut i el benestar, però llavors [...]
  • És fàcil ser un bon monitor esportiu?En cas que et defineixis com una persona interessada en l'activitat física en la vida saludable, una de les millors opcions a nivell professional pot ser a convertir-se en un [...]
  • Aliments per amillorar el teu rendiment esportiuEl rendiment esportiu es troba vinculat amb una infinitat de factors que no es troben relacionats únicament amb la pràctica esportiva com a tal, sinó que poden estar relacionats amb [...]

Quins són els beneficis de practicar zumba?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Quins són els beneficis de practicar zumba?

El zumba ha pres al món per sorpresa. Seria difícil trobar una ciutat sense una àmplia llista de classes. El zumba està considerat un entrenament molt divertit, però com es qualifica en termes d’aptitud? Pot ajudar a tonificar i esculpir el seu cos, cremar una súper quantitat de calories, mentre que al mateix temps millora l’equilibri, coordinació i resistència cardiovascular.

Resulta que el zumba també podria ajudar a la teva vida social. L’èmfasi està en la diversió, en lloc de l’exercici, la qual cosa atreu a les persones que prefereixen ballar en lloc d’aixecar peses o treballar a les màquines del gimnàs. Les persones aficionades a aquesta activitat afirmen que la diversió és l’ingredient secret de l’èxit.

Ballar té un efecte positiu sobre el sistema nerviós i cardiovascular, també actua com a antidepressiu i a més ofereix múltiples beneficis de bellesa. Vols saber de què es tracten?

6 beneficis del zumba

  1. Crema calories: La pèrdua de greix és el major benefici que té aquesta activitat; amb tan sols una hora de zumba pots cremar des de 500 fins a 800 calories, és clar que sempre dependrà de la intensitat dels entrenaments i del teu pes actual.
  2. És una activitat que pot ser realitzada des de qualsevol lloc. Pots trobar programes a Internet que ofereixen entrenaments per a persones que prefereixen fer-ho des de les seves cases.
  3. Tonificant: encara que estiguis fent un simple ball, els seus moviments estan pensats per tonificar braços, cames, glutis i abdominals a través dels seus entrenaments cardíacs i musculars en alt nivell.
  4. Gràcies a que les seves classes estan dissenyades per ser divertides i evitar l’avorriment que de vegades produeix l’exercici en algunes persones o ocasions, serà difícil que abandonis els teus entrenaments; ritmes com el reggaetón, la salsa, la samba i d’altres li agreguen la diversió que necessitava l’esport.
  5. I com a complement del benefici anterior, no solament no t’avorreixes sinó que passes un moment agradable que pot convertir-se en la teva hora feliç del dia. I és segur que el bon humor allibera tensions en augmentar les hormones i les endorfines, la qual cosa fa que et relaxis i et sentis feliç.
  6. Els resultats, si ets constant i disciplinat, es veuran en molt poc temps donat el nivell de greix que cremes.

Noticies Educació

És perjudicial combinar esports?

És perjudicial combinar esports?

Partint del fet que el cos humà està destinat per moure's, les activitats esportives corresponen a aquelles opcions que posen al nostre abast la salut i el benestar, però llavors [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]om

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres