Noticias
  • L’esport pot ser perjudicialÉs bastant habitual que s'escolti per tot arreu esmentar que l'esport dóna salut. Per descomptat l'anterior gaudeix d'una total validesa i fins i tot els experts en matèria de salut [...]
  • La psicologia esportiva té futur?La popular frase "mens sana in corpore sano" és una excel·lent manera d'introduir aquest tema. Malgrat haver estat esmentada molts anys enrere, és una forma de resumir la manera en [...]
  • Millora el teu rendiment a la sala de fitnessÉs important començar per anotar que resulta bastant comú trobar persones que confonen la labor amb funció d'un entrenador especialitzat en fitness amb la d'un monitor de gimnàs. A continuació [...]

‘Race the tube’ arriba a Barcelona

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
‘Race the tube’ arriba a Barcelona

Race the tube no és el nom d’una cursa ni d’una competició oficial, sino un fenòmen que està causant furor a moltes ciutats del món. És, tal com diuen en aquest reportatge de BTV, un desafiament en el qual una persona va amb el metro fins a una parada determinada, després surt a la superfície i es posa a córrer fins a la propera parada, on ha d’abaixar i aconseguir agafar el mateix comboi al qual anava.

Els orígens de la Race the tube

La primera vegada que es va fer va ser a París a l’any 2012. Com que resulta una cosa molt curiosa i un repte força interessant, poc a poc van ser moltes les persones que arreu del món van voler també provar-ho. De fet, si aquest fenòmen s’ha fet tan viral és gràcies a la versió londinenca i la seva publicació al canal de Youtube “Epic Challenges“.

Si algu de vosaltres es pregunta si a Barcelona també tenim vídeos d’aquest estil, la resposta és que sí. Concretament de moment n’hi ha dos, però segurament la cosa augmentarà; i més després d’haver-ne parlat en diferents mitjans de comunicació.

El primer vídeo de Barcelona és de l’any 2014. El recorregut escollit és a la línia groga, entre les estacions del Maresme-Fòrum i el Maresme Mar. El segon vídeo transcorre a la línia verda, entre la parada de Paral·lel i Liceu (dues parades). Aquí ho podem veure:

Com en tot, hi ha qui fa videos de parodia, alguns força divertits, i altres persones que ho han intentat però no han aconseguit i tot i així volen deixar constància de l’intent a través de Youtube. N’hi ha fins i tot una que fa de denúncia i aprofita per remarcar que la majoria d’estacions de metro no estan adaptades a persones amb mobilitat reduïda.

Vosaltres, us atreviríeu a provar-ho? Cal tenir molt clar que es tracta d’una cosa breu que implica un esforç molt gran en poc temps. Es pot fer el recorregut d’una sola parada o bé dues, segons la distància que hi hagi entre elles i les draceres que es poden aprofitar per anar més ràpid.

Sigui com sigui, no deixa de ser una proposta molt interessant i curiosa. Qui sap si hi haurà més persones que s’animin a gravar els seus propis vídeos?

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres