Noticias

‘Race the tube’ arriba a Barcelona

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
‘Race the tube’ arriba a Barcelona

Race the tube no és el nom d’una cursa ni d’una competició oficial, sino un fenòmen que està causant furor a moltes ciutats del món. És, tal com diuen en aquest reportatge de BTV, un desafiament en el qual una persona va amb el metro fins a una parada determinada, després surt a la superfície i es posa a córrer fins a la propera parada, on ha d’abaixar i aconseguir agafar el mateix comboi al qual anava.

Els orígens de la Race the tube

La primera vegada que es va fer va ser a París a l’any 2012. Com que resulta una cosa molt curiosa i un repte força interessant, poc a poc van ser moltes les persones que arreu del món van voler també provar-ho. De fet, si aquest fenòmen s’ha fet tan viral és gràcies a la versió londinenca i la seva publicació al canal de Youtube “Epic Challenges“.

Si algu de vosaltres es pregunta si a Barcelona també tenim vídeos d’aquest estil, la resposta és que sí. Concretament de moment n’hi ha dos, però segurament la cosa augmentarà; i més després d’haver-ne parlat en diferents mitjans de comunicació.

El primer vídeo de Barcelona és de l’any 2014. El recorregut escollit és a la línia groga, entre les estacions del Maresme-Fòrum i el Maresme Mar. El segon vídeo transcorre a la línia verda, entre la parada de Paral·lel i Liceu (dues parades). Aquí ho podem veure:

Com en tot, hi ha qui fa videos de parodia, alguns força divertits, i altres persones que ho han intentat però no han aconseguit i tot i així volen deixar constància de l’intent a través de Youtube. N’hi ha fins i tot una que fa de denúncia i aprofita per remarcar que la majoria d’estacions de metro no estan adaptades a persones amb mobilitat reduïda.

Vosaltres, us atreviríeu a provar-ho? Cal tenir molt clar que es tracta d’una cosa breu que implica un esforç molt gran en poc temps. Es pot fer el recorregut d’una sola parada o bé dues, segons la distància que hi hagi entre elles i les draceres que es poden aprofitar per anar més ràpid.

Sigui com sigui, no deixa de ser una proposta molt interessant i curiosa. Qui sap si hi haurà més persones que s’animin a gravar els seus propis vídeos?

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres