Noticias
  • Cremar greix de manera òptimaPer a cap persona hauria de ser un secret que en l'actualitat per cremar greix és necessari fer esport, ja que en cas contrari va a ser pràcticament impossible poder [...]
  • L’esport pot ser perjudicialÉs bastant habitual que s'escolti per tot arreu esmentar que l'esport dóna salut. Per descomptat l'anterior gaudeix d'una total validesa i fins i tot els experts en matèria de salut [...]
  • La psicologia esportiva té futur?La popular frase "mens sana in corpore sano" és una excel·lent manera d'introduir aquest tema. Malgrat haver estat esmentada molts anys enrere, és una forma de resumir la manera en [...]

Reinserció a través de l’esport

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Reinserció a través de l’esport

Tothom sap que practicar esports té molts avantatges, tant a nivell físic com a nivell emocional. Ara bé: la pràctica esportiva també permet obtenir altres tipus de beneficis, com per exemple ajudar-nos a superar alguna addicció.

Aconseguir la reinserció a través de l’esport

Això és el que fan des de l’entitat Sport2live, una organització sense ànim de lucre que ajuda a les persones que han patit alguna addicció a que ho puguin superar. En aquest cas es té en compte qualsevol tipus d’addicció, des de les drogues fins al joc o Internet. L’important és tenir ganes de superar-ho i posar-hi la voluntat necessària.

Tal com diu la seva pàgina web, l’entitat funciona seguint uns objectius o pilars bàsics:

  • El seu públic objectiu són les persones que tenen entre 16 i 50 anys, ja que són el públic que té més tendència a enganxar-se a determinats productes o continguts.
  • Adapten els entrenaments segons el nivell de cada persona. No és el mateix un jove de 20 anys que un home de 46. En tot moment es fixen objectius (tant a curt com a llarg termini) i se’ls hi fa un seguiment constant per avaluar-ne el procés i determinar quin són els propers passos a seguir.
  • No treballen pas sols: juntament amb Sport2live hi ha tot un equip de centres que col·laboren a que tot funcioni bé i s’aconsegueixin els objectius proposats. A més, el paper de la família també és important i necessari.
  • El seguiment dels objectius es mesura amb informes estadístics que s’elaboren cada mes. Aquests informes es comparteixen amb les persones que fan ús del servei, però també amb els seus terapeutes i les seves famílies. És gràcies a l’implicació de tots aquests factors que s’aconsegueix l’èxit.
  • Per tal de poder realitzar aquests entrenaments, l’entitat compta amb el suport de les instal·lacions de Esports UB. L’horari d’obertura és molt ampli (de dilluns a diumenge) i s’hi poden practicar una gran quantitat d’esports. Si ho volen, a més, els usuaris poden comptar en tot moment amb el personal de les instal·lacions perquè els ajudin en qualsevol dubte que puguin tenir mentre practiquen l’esport escollit.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

inf[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres