Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Resultats lligues futbol, bàsquet i ping-pong 02/12 Escola Vitae

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Resultats lligues futbol, bàsquet i ping-pong 02/12 Escola Vitae

FUTBOL:

Aquesta setmana s’ha viscut l’emoció del final de lliga amb els partits de Galacticos-Molestias i un inesperat partit entre Los Chuapes i Los Kurimoto per veure qui ocupava la tant desitjada 4ª plaça passant així a les semifinals.

Rayo VayaCaño vs Els Trapelles ha quedat en un 5-0, Els Rayo VayaCaño han sumat els 3 punts davant la incompareixença dels Trapelles, els quals sembla que ja s’havien resignat en ocupar el capdaball de la classificació.

Los Galácticos tenien un important partit contra Molestias FC, els quals es jugaven poder classificar-se en una 4ª plaça i els Galácticos buscaven quedar invictes per conservar la primera posició. El partit ha començat decantant-se per part dels Galácticos i tot i que els Molestias han fet un bon paper no han pogut frenar la qualitat de joc desplegat pels rivals. El partit ha acabat amb un 4-1 pels Galácticos, classificant-se així com a primers de lliga i mantenint-se invictes.

Per la seva part Los Kurimoto s’enfrontaven a CSK la Ropa, però aquests no s’han presentat i per tant han guanyat 5-0.

Amb aquests 3 punts i 5 gols Los Kurimoto quedaven 4rts per tan sols un punt més que Los Chuapes perè havent “jugat” un partit més, així que es va acordar disputar un partit entre els dos equips on el guanyador seria l’equip que passaria a les semifinals.

El partit va estar envoltat d’emoció i tensió amb la resta de companys de classe a les grades els dos equips ho donaven tot per intentar guanyar. Los Chuapes rapidament van aconseguir obrir el marcador i encaixar dos gols, però els Kurimoto estaven fent un gran partit i van aconseguir remuntar els dos gols, i cada un dels altres gols que els van seguint encaixant. Cada gol marcat pels Chuapes rebia resposta per part de Kurimoto, arribant així a un empat a 4 quan quedaven menys de 2′ per acabar, però quan tothom ja pensava que es decidiria amb penals els Chuapes van aconseguir marcar un últim gol. Ela Kurimoto van tenir a l’ultim segon una oportunitat molt clara per forçar l’empat, però no van tenir sort. Per tant amb un resultat final de 5-4 Los Chuapes seran el rival de Los Galácticos la setmana vinent.

 

Amb aquesta jornada s’ha acabat la lliga regular de futbol, la setmana que ve es disputaran les semifinals: Los Galácticos vs Los Chuapes i Rayo VayaCaño vs CSK la Ropa.

 

BÀSQUET:

Aquesta setmana hem pogut gaudir d’un altre emocionant partit entre els Shooters i Chufi Team on han ambdos equips han anat intercanviant cistelles per igual fins acabar en un ajustat final 19 a 19 que va durar uns quants minuts en el marcador, ja que amb els nervis no els entrava res del que tiraven. Finalment però la balança es va decidir novament cap a Chufi Team, els quals segueixen invictes!

PING PONG:

Aquesta setmana alguns jugadors  l’han aprofitat per practicar de cara a la ronda classificatòria que es disputarà la setmana vinent.

educacio barcelona

EL RUGBY, “UN ESPORT DE BÈSTIES JUGAT PER CAVALLERS”

EL RUGBY, “UN ESPORT DE BÈSTIES JUGAT PER CAVALLERS”   0

Esports del món: el RUGBY 🏈 Més que un esport, un estil de vida El rugby és un dels esports més antics del món caracteritzat per la cavallerositat, la intel·ligència i l'estratègia. [...]