Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Resultats lligues futbol, bàsquet i ping-pong 09/12 Escola Vitae

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Resultats lligues futbol, bàsquet i ping-pong 09/12 Escola Vitae

Aquesta jornada hem viscut les semifinals de futbol, que enfrontaven a CSK la Ropa amb Rayo VayaCaño i a Los Galácticos amb Los Chuapes.

Hi ha hagut mala sort per part dels CSK, els quals no han pogut disputar el partit per culpa de les múltiples baixes per lesions d’alguns dels seus membres, així que els Rayo VayaCaño s’han convertit amb els primers finalistes de la lliga!

Pel que fa a l’altra semifinal ha estat un partit d’alta intensitat. Los Chuapes han obert la llauna dels gols gràcies a un Jordi Castro que ha sortit motivadíssim i ha jugat oferint la seva millor versió. Però els Galácticos no s’anaven a quedar endarrere i aviat Guillem Simón s’ha posat l’equip a l’esquena i ha marcat un parell de gols despertant a la resta de l’equip.

El resultat al descans ha estat de 2-5 a favor de los Galácticos, i tot i que en Jordi ha tornat a enxufar-se aconseguint el tercer dels Chuapes i fent així un hat trick de poc ha servit davant les jugades de manual que han mostrat els Galácticos. Un cop més han desplegat el seu gran joc i han guanyat còmodament al acabar moralment amb els rivals, els quals han donat el partit per perdut abans que acabés el temps. El resultat final ha estat de 3-8 i Los Galácticos passen a la final com a preferits!

 

foto article

 

 

La setmana vinent podrem veure aquesta final de la lliga de futbol d’on sortirà el campió del primer trimestre!

 

Pel que fa al PING-PONG la setmana que ve també tindrem la final en forma de torneig amb els 4 millors jugadors del trimestre!