Noticias
  • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estudiants un cop finalitzen [...]
  • Especialistes en formació 100% esportivaIdentitatEscola Vitae és un centre de formació professional esportiva privat, amb un projecte educatiu propi i singular anomenat Imagina. La nostra missió és contribuir en la formació integral de l’alumnat, educar-lo [...]
  • Projecte educatiu propi: ImaginaMetodologia Vitae basada en les competències professionals IMAGINA! Si tanquem els ulls i visualitzem les classes a impartir a l’Escola Vitae... "la matèria” es converteix en un mitjà que proporcionarà coneixements i [...]
CAT - CAS - VAS - EN

Resultats lligues futbol, bàsquet i ping-pong 28/10 Escola Vitae

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Resultats lligues futbol, bàsquet i ping-pong 28/10 Escola Vitae

Aquest dimarts hem començat les lligues a l’escola, aquí teniu un resum de la primera jornada en cada una de les lligues.

FUTBOL:

Aquesta primera setmana de lliga s’han disputat els enfrontaments entre Los Galácticos i Los Kurimoto i Los Chuapes contra Rayo VayaCaño. En els dos partits els guanyadors s’han emportat la victòria amb facilitat dominant tot el partit l’equip guanyador. En el 1r derbi dels del grau de futbol (Galácticos vs Kurimoto) van guanyar Los Galácticos per 8 a 3, els seus companys i rivals van acabar el partit advertint-los d’una futura revenja.

Pel que fa al segon partit els de 1r A d’AAFE van donar la sorpresa al guanyar a Los Chuapes en el seu esport, i és que els Rayo Vayacaño van guanyar per 7 a 2.

El tercer partit de la jornada queda suspès pendent de jugar, ja que els de 2n d’AAFE no van poder assistir, però l’Equip de medi natural, Els Perduts no va perdre l’ocació de fer un amistós amb un combinat dels equips de futbol on es va poder observar molta màgia, Trapelles tremoleu.

 

BÀSQUET:

Pel que fa a la primera jornada de bàsquet s’ha disputat el partit entre Chufi Team i L’equip d’en Ricard Boix (el qual encara es troba a la recerca d’un bon nom). Ha estat un partit igualat i molt disputat fins al final, ja que tot era un intercanvi de punts. El gran físic de l’equip d’en Ricard Boix s’ha vist superat per l’encert d’Alberto Perales en tirs de mitja distància (8 punts). El resultat final ha estat 16-12 a favor de Chufi Team, gran partit molt emocionant i on hem pogut veure grans jugades.

Recordeu que els partits que no s’han disputat es buscarà un moment on tots dos equips tinguin lliure per poder-lo realitzar.

 

PING-PONG:

En la primera jornada de ping-pong hem gaudit amb els primers 3 enfrontaments entre els 6 jugadors del primer bloc. Tots tres han estat guanyats sense necessitat d’arribar al tercer set.

– Pau Bogunyà vs. Ricard Boix (2-0)

– Jaume Guardiola vs. Eric Martinez (0-2)

– Aitor Catchot vs. Jose Mª Mina (2-0)

Hem pogut viure moments divertits i jugades inversemblants, molt bon nivell dels tres guanyadors!

 

imatge article 1

I a vosaltres que us ha semblat la primera jornada de les lligues?

Recordeu que trobareu totes les fotografies al facebook del club esportiu fent clic aquí.