Noticias
  • LA CLAU DE SABER COMUNICAR I MOTIVAR L'ESCOLTA ACTIVA Què és el que ens mou a comportar-nos d'una determinada manera? Moltes vegades, en el nostre dia a dia, ens deixem emportar per la inèrcia i duem a terme determinades [...]
  • EL RUGBY, “UN ESPORT DE BÈSTIES JUGAT PER CAVALLERS” Esports del món: el RUGBY 🏈 Més que un esport, un estil de vidaEl rugby és un dels esports més antics del món caracteritzat per la cavallerositat, la intel·ligència i l'estratègia. [...]
  • QUÈ PUC FER QUAN ACABI EL CICLE FORMATIU D’ESPORT? OPCIONS ACADÈMIQUES I LABORALS COM A TÈCNIC ESPORTIULa inserció laboral després de la FP Avui dia, el benestar corporal, l'alimentació sana i el foment de l'activitat física diària ocupen un paper [...]
CAT - CAS - VAS - EN

Resultats lligues futbol, bàsquet i ping-pong 4/11 Escola Vitae

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Segon dimarts de lligues! La jornada ha estat marcada per la pluja i com a conseqüència els partits de bàsquet no s’han pogut disputar, però no us preocupeu perquè els recuperarem en altres moments lliures. No obstant això sí que s’han jugat els partits de futbol i ping-pong amb normalitat.

 

FUTBOL:

En aquesta segona jornada hem pogut presenciar el partit entre els dos equips guanyadors de la setmana passada: Los Galácticos contra Los Chuapes i s’ha estrenat CSK la Ropa contra Los Kurimoto.

En el primer partit, Los Galácticos vs Los Chuapes, tothom esperava veure un derbi igualat entre els dos equips de futbol que havien guanyat còmodament en la primera jornada, però Los Galácticos ha tornat a desplegar un joc ràpid i efectiu que ha desbordat als seus contrincants, el resultat final ha estat de 7 -3, obtenint així i ja la segona victòria per golejada.

En el segon partit CSK la Ropa s’ha estrenat amb derrota davant de los Kurimoto. Tot i una primera part molt igualada on els CSK han defensat molt bé i han arribat al descans perdent 1-0, res han pogut fer a la segona meitat per frenar Los Kurimoto que els han endossat 4 gols seguits. Però els CSK no s’han rendit en cap moment i han aconseguit el gol de l’honor en una jugada molt maca en els últims segons. El resultat final 5-1 a favor dels Kurimoto que s’han refet de la seva mala actuació en la primera jornada.

imatge article 2

 

PING-PONG:

Aquesta ha estat una jornada rara, ja que al ploure hi ha hagut màxima afluència de públic a la Cúpula i s’han incorporat nous participants a la lliga, aquests han estat els enfrontaments i els seus resultats:

– Vicente Martinez vs. Pau Bogunyà (2-0)

– Jose Mª Mina vs. Ricard Boix (0-2)

– Sergi Ramirez vs. Eric Cerón (2-0)

– Francesc Terés vs. Sergi Ramirez (2-0)

– Andreu Campderros vs. Eric Cerón (1-2)

– Ricard Boix vs. Sergi Ramirez (2-1)

– Aitor Catchot vs. Francesc Terés (0-2)

Cal destacar el gran nivell que han demostrat aquesta jornada Tant en Francesc com en Ricard, felicitats nois.

 

Recordeu que al facebook teniu totes les fotos i que els divendres es publica l’ordre de joc de la següent setmana!