Noticias
  • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estudiants un cop finalitzen [...]
  • Especialistes en formació 100% esportivaIdentitatEscola Vitae és un centre de formació professional esportiva privat, amb un projecte educatiu propi i singular anomenat Imagina. La nostra missió és contribuir en la formació integral de l’alumnat, educar-lo [...]
  • Projecte educatiu propi: ImaginaMetodologia Vitae basada en les competències professionals IMAGINA! Si tanquem els ulls i visualitzem les classes a impartir a l’Escola Vitae... "la matèria” es converteix en un mitjà que proporcionarà coneixements i [...]
CAT - CAS - VAS - EN

Resum esportiu de l’any

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Resum esportiu de l’any

Quins han estat els esdeveniments esportius més importants d’aquest 2015? Ara que tanquem l’any és bon moment per recordar, tot i que és difícil agrupar-ho en tan poc espai.

Un 2015 ple d’esport

La majoria de diaris i programes esportius estan fent aquests dies els resums del que ells creuen que és el més important. Un d’ells és el Canal Esport3 de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals S.A, i que us el posem a continuació:

Aquest vídeo destaca, entre d’altres:

  • La victòria de Laia Sanz, pilot de l’equip Honda, en el ral·li Dakar en la categoria femenina, ocupant la posició número 9 en el rànquing absolut i convertint-se així en la dona que més ben posicionada ha quedat en aquesta dura competició pel desert. Sanz també ha sigut campiona d’Enduro aquest 2015. La victòria masculina va ser per Marc Coma, que enguany ha obtingut el seu cinquè Dakar i pocs dies després es va retirar per convertir-se en el nou director esportiu de la competició.
  • En bàsquet, un dels moment més emotius de l’any vam veure’l a la NBA, quan en un dels partits de l’All-Star el salt inicial (el que dóna inici al partit) va ser protagonitzat per dos esportistes catalans, els germans Gasol, avui tots dos en equips d’elit als Estats Units.
  • Si sou del Barça no cal ni mencionar la gran temporada que s’ha fet, enduent-se cinc dels sis possibles títols amb Champions inclosa. Poc va poder fer la Juventus contra un motivat Barça que, a més, tenia l’al·licient de que era de les darreres vegades que es podria veure al jugador Xavi amb la samarreta blaugrana.
  • I acabem amb el triomf de Núria Picas, que per segon any consecutiu es va proclamar vencedora del Ultra Trail World Tour, una de les competicions més dures que existeixen. En total van ser 164 km de recorregut amb quasi 10.000 de desnivell positiu, que la catalana va aconseguir fer en un temps rècord de 28 hores, 12 minuts i 58 segons.

Som conscients que ens deixem molts esports i que és impossible encabir-los tots. Si voleu podeu deixar-nos un comentari indicant quin és el vostre moment esportiu preferit de l’any!