Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Roba i equipament bàsic per fer esport

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Roba i equipament bàsic per fer esport

El primer pas a l’hora de començar a practicar un esport consisteix en informar-se al respecte y comprar la roba i equipament imprescindible per tal de practicar-lo amb un mínim de seguretat i comoditat per l’esportista. Sempre es excitant començar una nova pràctica, així que et proposem una sèrie de consells amb els que aconseguiràs fer d’aquest primer dia d’esport una experiència totalment agradable i interesant. De ben segur que després d’aquest primer contacte, agafaràs moltes més ganes per fer una pràctica de l’esport continuada y segura.

Comoditat i funcionalitat

Una de les peçes més importants per fer esport es la roba que utilitzaràs durant tota la pràctica. Aquesta ha de ser suficientment còmode i transpirable perquè la suor no t’empapi i dificulti els teus moviments. Actualment trobaràs a qualsevol botiga especialitzada en articles esportius una gran varietat de teixits que s’adeqüen perfectament a les diferents modalitats esportives. Per exemple, si la teva passió es el running, quan surtis a córrer serà recomanable un pantaló curt y una samarreta sintètica de poc pes y que permeti el pas de l’aire sense cap mena de complicació. Doncs de la mateixa manera, la roba utilitzada per practicar halterofília o equitació no tenir res a veure l’una amb l’altra. Sempre haurem de buscar l’equipament idoni pel nostre tipus de modalitat, tenint em compte si realitzarem la pràctica en interiors o bé en exteriors. A més, l’època de l’any i la temperatura de la zona també serà un factor important a tenir en compre.

Per altra banda em de tenir em compte l’equipació necessària per fer l’esport en qüestió. En referim a tots aquells estris vitals per a posar en pràctica l’acció: pilotes, cordes o diferents estris com poden ser bats de beisbol, cadires per muntar a cavall, etc. Tots aquests instruments no haurien de suposar-nos un gran desemborsament al principi, ja que com a principiants encara ens haurem d’habituar a les noves necessitats que ens vagin sorgint durant la nostra activitat esportiva. Si veiem que anem millorant la nostra tècnica, podem començar a adquirir productes de major qualitat que ens facilitin la nostra pràctica i la facin més professional i beneficiosa per nosaltres.

Noticies Educació

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?   0

Estem preparats per tornar a l'escola al setembre? La Ministra d'Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el Covid-19, "la tornada a les aules serà [...]