Noticias

Roba i equipament bàsic per fer esport

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Roba i equipament bàsic per fer esport

El primer pas a l’hora de començar a practicar un esport consisteix en informar-se al respecte y comprar la roba i equipament imprescindible per tal de practicar-lo amb un mínim de seguretat i comoditat per l’esportista. Sempre es excitant començar una nova pràctica, així que et proposem una sèrie de consells amb els que aconseguiràs fer d’aquest primer dia d’esport una experiència totalment agradable i interesant. De ben segur que després d’aquest primer contacte, agafaràs moltes més ganes per fer una pràctica de l’esport continuada y segura.

Comoditat i funcionalitat

Una de les peçes més importants per fer esport es la roba que utilitzaràs durant tota la pràctica. Aquesta ha de ser suficientment còmode i transpirable perquè la suor no t’empapi i dificulti els teus moviments. Actualment trobaràs a qualsevol botiga especialitzada en articles esportius una gran varietat de teixits que s’adeqüen perfectament a les diferents modalitats esportives. Per exemple, si la teva passió es el running, quan surtis a córrer serà recomanable un pantaló curt y una samarreta sintètica de poc pes y que permeti el pas de l’aire sense cap mena de complicació. Doncs de la mateixa manera, la roba utilitzada per practicar halterofília o equitació no tenir res a veure l’una amb l’altra. Sempre haurem de buscar l’equipament idoni pel nostre tipus de modalitat, tenint em compte si realitzarem la pràctica en interiors o bé en exteriors. A més, l’època de l’any i la temperatura de la zona també serà un factor important a tenir en compre.

Per altra banda em de tenir em compte l’equipació necessària per fer l’esport en qüestió. En referim a tots aquells estris vitals per a posar en pràctica l’acció: pilotes, cordes o diferents estris com poden ser bats de beisbol, cadires per muntar a cavall, etc. Tots aquests instruments no haurien de suposar-nos un gran desemborsament al principi, ja que com a principiants encara ens haurem d’habituar a les noves necessitats que ens vagin sorgint durant la nostra activitat esportiva. Si veiem que anem millorant la nostra tècnica, podem començar a adquirir productes de major qualitat que ens facilitin la nostra pràctica i la facin més professional i beneficiosa per nosaltres.

Noticies Educació

Com trobar la motivació per fer esport

Com trobar la motivació per fer esport

Són moltes les persones que sol esmentar que els costa bastant el poder trobar la motivació suficient per fer esport. És per això que es registra en molts casos dels [...]

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres