Noticias
  • L’esport pot ser perjudicialÉs bastant habitual que s'escolti per tot arreu esmentar que l'esport dóna salut. Per descomptat l'anterior gaudeix d'una total validesa i fins i tot els experts en matèria de salut [...]
  • La psicologia esportiva té futur?La popular frase "mens sana in corpore sano" és una excel·lent manera d'introduir aquest tema. Malgrat haver estat esmentada molts anys enrere, és una forma de resumir la manera en [...]
  • Millora el teu rendiment a la sala de fitnessÉs important començar per anotar que resulta bastant comú trobar persones que confonen la labor amb funció d'un entrenador especialitzat en fitness amb la d'un monitor de gimnàs. A continuació [...]

Saló Internacional de Turisme de Catalunya

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Saló Internacional de Turisme de Catalunya

Del 4 al 6 d’abril es celebrarà a Barcelona el Saló Internacional de Turisme de Catalunya, STIC 2014. Es tracta d’un saló de caràcter anual que enguany arriba a la 23ena edició i que tindrà lloc al Palau 8 del Recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona.

Qué trobar al Saló Internacional de Turisme

Els sectors representats són molts. Alguns exemples: turisme cultural, càmping i caravanning, gastronomia, creuers, tecnologia i apps turístiques, etc.

El més destacat és que tant està pensat per professionals com per a persones que els hi agradi viatjar i vulguin inspirar-se coneixent noves destinacions. Pensant en això, els assistents a l’acte podran accedir a moltes ofertes, promocions i descomptes. També hi ha sortejos per a poder guanyar viatges gratuïts. Si voleu donar un cop d’ull abans d’anar-hi, podeu fer-ho a l’apartat “Ofertes irresistibles” de la web: descomptes en càmpings, rutes, bitllets d’avió i moltes coses més.

Una altra activitat interessant és el “Menja’t el Món”, on els participants del Saló poden degustar menús temàtics en restaurants d’hotels de luxe situats a Barcelona amb un descompte del 25%. A més, les primeres 2.000 persones que passin per l’estand tindran un descompte addicional d’1 euro.

Finalment, i ja pensant en el públic més professional, en el marc del saló s’hi duran a terme també jornades vinculades amb el sector. Aquestes activitats tenen com a objectiu poder generar debat, presentar les últimes tendències i crear networking (xarxa de contactes).

Tres exemples de jornades són:

  • Jornada d’Innovació en Promoció Turística (4 d’abril). Es celebrarà aquí per primera vegada i està pensada per a estudiants i professionals del sector. El màxim objectiu és conèixer tècniques de màrqueting per promocionar el sector turístic, hoteler i gastronòmic; així com conèixer els nous mercats emergents.
  • Jornades de Mercats Emissors (4 d’abril). També celebrades per primera vegada dins l’STIC i pensades per donar suport al sector turístic català fora de Catalunya. Està organitzada per l’Agència Catalana de Turisme i té una previsió de 400 professionals.
  • Meetup TBM STIC 2014 (5 d’abril). Trobada on hi participen més de 100 bloguers (persones que tenen un blog) per tal de compartir experiències. L’organització va a càrrec de TBM (Travel Bloggers Meeting), que és un punt de trobada informal que reuneix bloguers d’Espanya, Europa i Sudamèrica.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres