Noticias

Saló Internacional de Turisme de Catalunya

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Saló Internacional de Turisme de Catalunya

Del 4 al 6 d’abril es celebrarà a Barcelona el Saló Internacional de Turisme de Catalunya, STIC 2014. Es tracta d’un saló de caràcter anual que enguany arriba a la 23ena edició i que tindrà lloc al Palau 8 del Recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona.

Qué trobar al Saló Internacional de Turisme

Els sectors representats són molts. Alguns exemples: turisme cultural, càmping i caravanning, gastronomia, creuers, tecnologia i apps turístiques, etc.

El més destacat és que tant està pensat per professionals com per a persones que els hi agradi viatjar i vulguin inspirar-se coneixent noves destinacions. Pensant en això, els assistents a l’acte podran accedir a moltes ofertes, promocions i descomptes. També hi ha sortejos per a poder guanyar viatges gratuïts. Si voleu donar un cop d’ull abans d’anar-hi, podeu fer-ho a l’apartat “Ofertes irresistibles” de la web: descomptes en càmpings, rutes, bitllets d’avió i moltes coses més.

Una altra activitat interessant és el “Menja’t el Món”, on els participants del Saló poden degustar menús temàtics en restaurants d’hotels de luxe situats a Barcelona amb un descompte del 25%. A més, les primeres 2.000 persones que passin per l’estand tindran un descompte addicional d’1 euro.

Finalment, i ja pensant en el públic més professional, en el marc del saló s’hi duran a terme també jornades vinculades amb el sector. Aquestes activitats tenen com a objectiu poder generar debat, presentar les últimes tendències i crear networking (xarxa de contactes).

Tres exemples de jornades són:

  • Jornada d’Innovació en Promoció Turística (4 d’abril). Es celebrarà aquí per primera vegada i està pensada per a estudiants i professionals del sector. El màxim objectiu és conèixer tècniques de màrqueting per promocionar el sector turístic, hoteler i gastronòmic; així com conèixer els nous mercats emergents.
  • Jornades de Mercats Emissors (4 d’abril). També celebrades per primera vegada dins l’STIC i pensades per donar suport al sector turístic català fora de Catalunya. Està organitzada per l’Agència Catalana de Turisme i té una previsió de 400 professionals.
  • Meetup TBM STIC 2014 (5 d’abril). Trobada on hi participen més de 100 bloguers (persones que tenen un blog) per tal de compartir experiències. L’organització va a càrrec de TBM (Travel Bloggers Meeting), que és un punt de trobada informal que reuneix bloguers d’Espanya, Europa i Sudamèrica.