Noticias

Sigues emprenedor

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Fa poques setmanes, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) anunciava que creava el programa “UAB Emprèn” per impulsar les actituds generadores d’idees de negoci de tots els membres de la comunitat universitària, tot realitzant accions formatives, assessorament a mida i acompanyament.

Com fer-te emprenedor

Aquesta iniciativa, però, no està sola: l’emprenedoria és un valor que cada vegada apareix amb més força, ja sigui pel context de crisi actual o pels canvis ràpids del mercat que obliguen a adaptar-se a les noves tendències ràpidament.

Sigui com sigui, avui al blog volem destacar dos recursos per al foment de l’emprenedoria:

  • XTEC Recursos sobre emprenedoria: XTEC, la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya disposa d’un apartat a la seva web amb molts documents, recursos i enllaços d’interès al voltant d’aquest tema.
  • Barcelona Empresa: l’Ajuntament de Barcelona disposa d’una web emprenedora que s’emmarca dins la globalitat de “Barcelona Activa” i que ofereix ajuda a qui la necessiti. Trobareu la informació separada per àmbits com per exemple: màrqueting per identificar el mercat, formes jurídiques que existeixen i tràmits a seguir, com aconseguir finançament, etc. Un servei mot interessant que té són les “Guies per emprendre”:

Hi ha també un altre tipus d’emprenedoria: l’emprenedoria social. Es tracta d’una modalitat en la qual el benefici econòmic no és el prioritari sinó assolir reptes socials en benefici de quanta més gent millor. Per exemple, tal com diuen a la web de BarcelonèsJove, un projecte d’emprenedoria social podria ser donar feina a un col•lectiu concret (persones amb discapacitat, persones en risc d’exclusió, etc.) o elaborar productes a preus econòmics per a zones marginals, etc.

Podeu trobar més informació del tema a la web de Catalunya Emprèn i a @EmprenSocial.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres