Noticias
  • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estudiants un cop finalitzen [...]
  • Especialistes en formació 100% esportivaIdentitatEscola Vitae és un centre de formació professional esportiva privat, amb un projecte educatiu propi i singular anomenat Imagina. La nostra missió és contribuir en la formació integral de l’alumnat, educar-lo [...]
  • Projecte educatiu propi: ImaginaMetodologia Vitae basada en les competències professionals IMAGINA! Si tanquem els ulls i visualitzem les classes a impartir a l’Escola Vitae... "la matèria” es converteix en un mitjà que proporcionarà coneixements i [...]
CAT - CAS - VAS - EN

Snowboard i drones

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Snowboard i drones

Des de fa cosa d’un any o any i mig, estem veient com els drones ocupen cada cop un lloc més important a les nostres vides. Cada cop és més fàcil tenir-ne un i poder enregistrar vídeos aeris o moure coses d’un lloc a l’altre a través de l’aire. Hem vist que també, per exemple, són molt útils a l’hora de realitzar fotografia esportiva, ja que permet punts de vista diferents als que estem acostumats. Ara bé: ¿snowboard amb drones?

Una nova manera de practicar l’snowboarding

Doncs sí, i la idea va sorgir d’un pare rus que va agafar el seu drone i va remolcar-hi al seu fill mitjançant una corda. La veritat és que és un esport una mica limitat perquè els drones actualmente no tenen molta força com per arrastrar a una persona, ni tampoc es poden fer virgueries… però la primera peça ja està posada: quan trigarem a veure’n una evolució? seran properament els drones tan resistents que podran remolcar altres coses?

Veiem-ne el vídeo:

Tal com apunten a la web, hi ha també un altre problema afegit: de moment les bateries no duren gaire. És possible que l’experiència de ser remolcats per un drone sigui de, com a molt, 20 minuts.

Els experts en tecnologia d’aquest tipus ja apunten les noves tendències de cara als propers anys: en primer lloc, fer-los més resistents a possibles cops o caigudes (en alguns casos, fins i tot, fer-los impermeables per si cauen a l’aigua). Un altre repte és fer-los més forts per a poder moure objectes de gran pes, ja que seria per exemple una gran eina si poguessin ajudar en rescats, ja que es podria arribar a llocs on els helicopters no arriben. I, en tercer lloc, cal fer-los més durables: una bateria que duri poc no és gens pràctic. Per a fer proves ja està bé, però a la llarga si volem usos més professionals també necessitem bateries més resistents.

No crec que haguem de trigar gaire per veure tots aquests avenços: la tecnologia es mou rápidament i cada dia hi ha coses noves. El problema, en tot cas, és fins a on volem arribar!