Noticias
  • Cremar greix de manera òptimaPer a cap persona hauria de ser un secret que en l'actualitat per cremar greix és necessari fer esport, ja que en cas contrari va a ser pràcticament impossible poder [...]
  • L’esport pot ser perjudicialÉs bastant habitual que s'escolti per tot arreu esmentar que l'esport dóna salut. Per descomptat l'anterior gaudeix d'una total validesa i fins i tot els experts en matèria de salut [...]
  • La psicologia esportiva té futur?La popular frase "mens sana in corpore sano" és una excel·lent manera d'introduir aquest tema. Malgrat haver estat esmentada molts anys enrere, és una forma de resumir la manera en [...]

Snowboard i drones

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Snowboard i drones

Des de fa cosa d’un any o any i mig, estem veient com els drones ocupen cada cop un lloc més important a les nostres vides. Cada cop és més fàcil tenir-ne un i poder enregistrar vídeos aeris o moure coses d’un lloc a l’altre a través de l’aire. Hem vist que també, per exemple, són molt útils a l’hora de realitzar fotografia esportiva, ja que permet punts de vista diferents als que estem acostumats. Ara bé: ¿snowboard amb drones?

Una nova manera de practicar l’snowboarding

Doncs sí, i la idea va sorgir d’un pare rus que va agafar el seu drone i va remolcar-hi al seu fill mitjançant una corda. La veritat és que és un esport una mica limitat perquè els drones actualmente no tenen molta força com per arrastrar a una persona, ni tampoc es poden fer virgueries… però la primera peça ja està posada: quan trigarem a veure’n una evolució? seran properament els drones tan resistents que podran remolcar altres coses?

Veiem-ne el vídeo:

Tal com apunten a la web, hi ha també un altre problema afegit: de moment les bateries no duren gaire. És possible que l’experiència de ser remolcats per un drone sigui de, com a molt, 20 minuts.

Els experts en tecnologia d’aquest tipus ja apunten les noves tendències de cara als propers anys: en primer lloc, fer-los més resistents a possibles cops o caigudes (en alguns casos, fins i tot, fer-los impermeables per si cauen a l’aigua). Un altre repte és fer-los més forts per a poder moure objectes de gran pes, ja que seria per exemple una gran eina si poguessin ajudar en rescats, ja que es podria arribar a llocs on els helicopters no arriben. I, en tercer lloc, cal fer-los més durables: una bateria que duri poc no és gens pràctic. Per a fer proves ja està bé, però a la llarga si volem usos més professionals també necessitem bateries més resistents.

No crec que haguem de trigar gaire per veure tots aquests avenços: la tecnologia es mou rápidament i cada dia hi ha coses noves. El problema, en tot cas, és fins a on volem arribar!

 

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres