Noticias
  • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estuadiants un cop finalitzen [...]
  • Especialistes en formació 100% esportivaIdentitatEscola Vitae és un centre de formació professional privat amb un projecte educatiu propi i singular anomenat Imagina. La nostra missió és contribuir a la formació integral de l’alumnat i educar-lo [...]
  • Projecte educatiu propi: ImaginaMetodologia Vitae basada en les competències professionals IMAGINA! Si tanquem els ulls i visualitzem les classes a impartir a l’Escola Vitae... "la matèria” es converteix en un mitjà que proporcionarà coneixements i [...]

Els entrenaments curts també són efectius

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Els entrenaments curts també són efectius

Funcionen els entrenaments curts?

Segur que més d’una vegada et preguntes si els entrenaments curts de 10 o 15 minuts funcionen. Un cop més no has trobat temps per entrenar, els teus horaris són un caos, sents que et falta energia… Doncs has de saber que <<menys és més>>, i els entrenaments curts ben treballats també aporten beneficis a la nostra salut. Estaràs d’acord en que un parell de minuts al dia és millor que quedar-se assegut al sofà, no?

Beneficis dels entrenaments curts:

  • L’exercici curt d’alta intensitat millora la salut cardiometabòlica.
  • Si es realitzen regularment ajuden a mantenir el control de sucre a la sang.
  • Millora la concentració. Per això són ideals quan necessites fer un descans mental o per començar el dia amb energia i la ment ben desperta.

Recorda que per a que siguin efectius, els entrenaments curts han d’incloure exercicis d’intensitat alta, com sprints o burpees, i practicar-se durant més de 8 setmanes entre 3 i 5 sessions per setmana.

Quins resultats puc aconseguir amb el treball intensiu d’entrenaments curts?

Depenent dels teus objectius.

  • Si vols perdre pes, hauràs de reduir el dèficit calòric i mantenir la regularitat en l’activitat diària. Per això els entrenaments curts ajuden a no perdre el fil del nostre objectiu. Combina-ho amb altres activitats de més duració, però dedica cada dia 10 minuts a fer exercici.
  • Musculació. Necessitaràs més de 10 minuts diaris, però menys és no fer res, i segur que tens un ‘break’ per incloure a la teva rutina un parell d’exercicis específics de glutis, braços o abdominals.

La motivació és fonamental per ser constants amb els hàbits, hauràs d’esforçar-te per aconseguir la recompensa que desitges, i veuràs com la teva motivació va en augment, així com els resultats.

Comencem? Engega la música i a saltar! Aquí et deixem una sèrie d’exercicis per posar-te en forma sense sortir de casa.

Sin categoría

Sortides professionals en el món de l’esport

Sortides professionals en el món de l’esport   0

La inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estuadiants un cop finalitzen [...]