Noticias
  • És fàcil ser un bon monitor esportiu?En cas que et defineixis com una persona interessada en l'activitat física en la vida saludable, una de les millors opcions a nivell professional pot ser a convertir-se en un [...]
  • Aliments per amillorar el teu rendiment esportiuEl rendiment esportiu es troba vinculat amb una infinitat de factors que no es troben relacionats únicament amb la pràctica esportiva com a tal, sinó que poden estar relacionats amb [...]
  • Com aprofitar al màxim el temps al gimnàsSón molts els motius que poden fer pensar a una persona que el seu temps en el gimnàs no està sent aprofitat de la millor manera i que per tant [...]

Sortides professionals CFGS Condicionament Físic (Fitness & Wellness)

En aquest apartat trobareu la classificació que des d’Escola Vitae donem a les professions relacionades amb l’esport i en especial al CFGS de Condicionament Físic (Fitness & Wellness), veureu que el ventall d’opcions és molt més ampli del que a priori pot semblar.

Ho hem dividit en quatre grans àmbits que es corresponen amb la divisió que fem del la Formació en centres de treball (FCT) de l’escola. Cada àmbit té unes característiques concretes i un munt de possibilitats relacionades amb l’especialització esportiva.

Amb dos** trobareu aquelles sortides professionals que requereixen d’estudiar a la Universitat un cop finalitzats el cicle de Condicionament Físic.

Fitness en sec

Fitness aquàtic

Icona de Salut i Fitness

Salut-Wellness

Gestió Esportiva

Gestió Esportiva

Fitness en sec

  • Descripció: Aquest itinerari professional és un dels que més sortides professionals té a curt termini i al que molts dels nostres alumnes s’hi volen dedicar. El fitness, entès com fer esport per estar sa i en forma, inclou la vessant de les activitats dirigides (activitats amb o sense suport musical, en les que un grup d’alumnes practiquen esport seguint les directrius d’un tècnic) i l’entrenament personal (activitat en la que un tècnic dirigeix de forma personalitzada l’entrenament d’un client.
  • Perfil professional: Tècnic/a amb vocació de motivar i amb capacitat d’empatitzar amb la gent. És un professional que es renova constantment i que sempre està obert a les noves tendències de l’esport i el fitness.
  • Formació necessària: CFGS de Condicionament Físic (Fitness & Wellness)
  • Temps de formació: Els dos anys que dura el cicle formatiu, més el temps de formació que implica cada monogràfic (depèn de la titulació dura més o menys).
  • Formació complementària: Hi ha moltes formacions relacionades amb aquest àmbit. Destaquem les formacions en spinning. entrenament funcional, crossfit, tacfit, pilates, ioga, aquagym, aeròbic, steps. Per a més informació: Acadèmia Vitae

Fitness aquàtic

Icona de Salut i Fitness

Salut-Wellness

Gestió Esportiva

Gestió Esportiva