Noticias
  • És perjudicial combinar esports?Partint del fet que el cos humà està destinat per moure's, les activitats esportives corresponen a aquelles opcions que posen al nostre abast la salut i el benestar, però llavors [...]
  • És fàcil ser un bon monitor esportiu?En cas que et defineixis com una persona interessada en l'activitat física en la vida saludable, una de les millors opcions a nivell professional pot ser a convertir-se en un [...]
  • Aliments per amillorar el teu rendiment esportiuEl rendiment esportiu es troba vinculat amb una infinitat de factors que no es troben relacionats únicament amb la pràctica esportiva com a tal, sinó que poden estar relacionats amb [...]

Transplant Run a Barcelona

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Transplant Run a Barcelona

A mitjans del mes vinent arribarà a Barcelona una nova edició de la Transplant run. Serà el 15 de novembre al Parc del Fòrum i com ja és habitual, l’objectiu serà la recaptació de fons per a projectes sociosanitaris destinats a persones que hagin rebut un traspalant i a les seves famílies.

Cursa Transplant Run

Aquesta cursa de 5 kilòmetres està organitzada des de la FATCAT, la Federació d’Associacions de Trasplantats de Catalunya i amb la col·laboració de Novartis i l’aval de l’OCATT, la Societat Catalana de Trasplantament.

Es tracta ja de la tercera edició: en la primera van aconseguir 2.200 corredors i en la segona es va pujar fins a 3.500, pel que s’espera que aquesta nova convocatòria pugui encara aplegar més participants.

Principals objectius

  • Sensibilitzar la població sobre el fet de la necessària donació d’òrgans i la necessitat de reduir les llistes d’espera existents.
  • Poder millorar d’alguna manera la qualitat de vida de les persones que han patit un trasplantament, ja sigui oferint serveis d’atenció psicològica, atenció dietètica o fisioterapeuta.
  • Potenciar l’exercici físic com a element de salut, ja que com més esport es fa, menys risc hi ha de patir malalties o més ràpida pot ser la recuperació dels qui en pateixen alguna.

Si us hi voleu inscriure podeu fer-ho des de la mateixa pàgina web. La cursa te un preu de 8 euros, que es redueix al 50% si es tracta de menors de 15 anys. Hi ha la possibilitat de pagar 2 euros més i aconseguir un xip. Els dies previs a la cursa es podran passar a recollir les samarretes, dorsals i el xip (en cas que hagueu dit que si que el volíeu).

Al tractar-se d’una cursa de només 5 kilòmetres el repte és fàcil d’assolir, per la qual cosa són moltes les persones que hi van amb tota la família. Penseu també que la zona del Fòrum es bastant plana, per lo que el recorregut a realitzar no presenta molta complicació per als qui no estan massa acostumats a fer curses així. Hi ha quatre categories: homes, homes trasplantats, dones, dones trasplantades; i cadascuna d’elles es divideix en tres franges: joves (fins als 20 anys), sèniors (dels 21 als 34) i veterans (a partir de 35).

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres