Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Ultra Trail Barcelona, una gran cursa de muntanya

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Ultra Trail Barcelona, una gran cursa de muntanya

Us agrada fer recorreguts? Doncs apunteu aquesta dada: el 25 d’abril del 2015 es celebra una nova edició de l’Ultra Trail Barcelona, una cursa de muntanya que es celebra a la zona de Barcelona i que compta amb uns 100 quilòmetres de recorregut i uns 4.500 metres de desnivell positius.

 Ultra trail Barcelona

Aquesta prova marca com a un dels objectius el poder conèixer millor del Parc Natural del Garraf, un entorn natural que compta amb senders de muntanya però també amb platges.

Les persones interessades en fer-la han de saber algunes coses:

  • Durant el camí trobarem 11 avituallaments mínims, però també 4 controls de pas sorpresa. Aquests controls es posen en llocs estratègics perquè la gent no pugui fer drecera i per tant fer trampes que els beneficiïn en front la resta de companys.
  • Les persones que estan en situació d’atur o bé aquelles persones que ja hagin participat en l’edició de l’any 2014, tindran un descompte en el preu a l’hora de fer la inscripció.
  • Si algun participant no fos esportista federat, llavors és obligatori que contracti una assegurança temporal. Ells mateixos us ho poden gestionar, però s’hauran d’abonar 5 euros més en el moment de pagar.
  • Si es vol, a l’hora de fer el registre es pot fer una donació per a la Fundació Ondablue, que contribueix a la millora i a la protecció del medi ambient que ens envolta.
  • Cada corredor ha de portar un gos de plàstic, un bidó d’hidratació que sigui com a mínim d’un litre, una jaqueta paravent o impermeable, llanterna frontal amb piles de recanvi, manta (220×140 cm) i un telèfon mòbil carregat i protegit.
  • Caldrà portar també un certificat mèdic que justifiqui que s’és capaç de realitzar aquest tipus de prova.
  •  El temps màxim de participació seran 24 hores.

Per als petits de la casa us informem també que existeix la versió infantil, la Kidstrail. Tots els beneficis d la cursa infantil es destinen a la Fundació Croma 22, que lluita per investigar la Fibromialgia 22, molt més freqüent en joves que en adults. En aquest cas, la cursa tindrà una durada màxima de 45 minuts.