Noticias

Ultra Trail Barcelona, una gran cursa de muntanya

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Ultra Trail Barcelona, una gran cursa de muntanya

Us agrada fer recorreguts? Doncs apunteu aquesta dada: el 25 d’abril del 2015 es celebra una nova edició de l’Ultra Trail Barcelona, una cursa de muntanya que es celebra a la zona de Barcelona i que compta amb uns 100 quilòmetres de recorregut i uns 4.500 metres de desnivell positius.

 Ultra trail Barcelona

Aquesta prova marca com a un dels objectius el poder conèixer millor del Parc Natural del Garraf, un entorn natural que compta amb senders de muntanya però també amb platges.

Les persones interessades en fer-la han de saber algunes coses:

  • Durant el camí trobarem 11 avituallaments mínims, però també 4 controls de pas sorpresa. Aquests controls es posen en llocs estratègics perquè la gent no pugui fer drecera i per tant fer trampes que els beneficiïn en front la resta de companys.
  • Les persones que estan en situació d’atur o bé aquelles persones que ja hagin participat en l’edició de l’any 2014, tindran un descompte en el preu a l’hora de fer la inscripció.
  • Si algun participant no fos esportista federat, llavors és obligatori que contracti una assegurança temporal. Ells mateixos us ho poden gestionar, però s’hauran d’abonar 5 euros més en el moment de pagar.
  • Si es vol, a l’hora de fer el registre es pot fer una donació per a la Fundació Ondablue, que contribueix a la millora i a la protecció del medi ambient que ens envolta.
  • Cada corredor ha de portar un gos de plàstic, un bidó d’hidratació que sigui com a mínim d’un litre, una jaqueta paravent o impermeable, llanterna frontal amb piles de recanvi, manta (220×140 cm) i un telèfon mòbil carregat i protegit.
  • Caldrà portar també un certificat mèdic que justifiqui que s’és capaç de realitzar aquest tipus de prova.
  •  El temps màxim de participació seran 24 hores.

Per als petits de la casa us informem també que existeix la versió infantil, la Kidstrail. Tots els beneficis d la cursa infantil es destinen a la Fundació Croma 22, que lluita per investigar la Fibromialgia 22, molt més freqüent en joves que en adults. En aquest cas, la cursa tindrà una durada màxima de 45 minuts.

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres