Noticias
  • Cremar greix de manera òptimaPer a cap persona hauria de ser un secret que en l'actualitat per cremar greix és necessari fer esport, ja que en cas contrari va a ser pràcticament impossible poder [...]
  • L’esport pot ser perjudicialÉs bastant habitual que s'escolti per tot arreu esmentar que l'esport dóna salut. Per descomptat l'anterior gaudeix d'una total validesa i fins i tot els experts en matèria de salut [...]
  • La psicologia esportiva té futur?La popular frase "mens sana in corpore sano" és una excel·lent manera d'introduir aquest tema. Malgrat haver estat esmentada molts anys enrere, és una forma de resumir la manera en [...]

Una altra manera d’entretenir-se amb el ping pong

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Una altra manera d’entretenir-se amb el ping pong

El ping pong, o tennis de taula, és un esport que normalment es juga un contra un i per el qual es necessiten unes raquetes especials, una taula amb una petita xarxa i unes pilotes lleugeres. L’objectiu és fer punts, que s’aconsegueixen disparant la pilota al camp contrari (sentit contrari de la taula) i intentant que l’adversari no pugui retornar-la al nostre camp.

El ping pong, d’altres maneres

Hi ha, però, altres maneres de jugar o de passar-ho bé amb una simple pilota de ping pong i molta imaginació.

El primer exemple el tenim amb aquest vídeo, Ping Pong Trick Shots:


Com podeu veure, la gràcia és utilitzar la pilota per fer moviments increïbles, que sovint semblen fruit d’una casualitat però que moltes vegades amaguen hores i hores de perfeccionament i de càlculs per mesurar la trajectòria de la bola i l’efecte que tindrà.

Hi ha altres maneres de jugar al ping pong, us posem algun exemple:

– L’empresa Hammacher Schlemmer va inventar el tennis-taula a quatre bandes, com es pot veure aquí. Aquesta modalitat permet que fins a quatre jugadors puguin competir entre ells de forma individual, cosa bastant impossible amb la versió clàssica, on com a molt pots jugar en parelles, però el triomf mai serà individual.

– També hi ha qui prefereix jugar a l’aigua. Per fer-ho, existeixen unes taules que estan fetes amb material que sura i que permet jugar en entorns aquàtics. No sabem, però, si és gaire efectiu i si permet gaire jugabilitat, però la bona intenció hi és.

– Finalment també hi ha les versions infantils, les d’estar per casa i les informals. Per exemple, jugar amb globus i amb raquetes fetes de plats de cartó (ideal per a festes d’aniversari on hi hagi criatures). També, dins aquesta mateixa línia, volem destacar la possibilitat de comprar només la xarxa i posar-la a la taula que tu vulguis, convertint qualsevol espai en una pista per jugar.

I vosaltres, sou de ping-pong? Heu jugat alguna vegada utilitzant un espai o un material diferent a l’habitual? Estarem encantats d’escoltar les vostres experiències!

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres