Noticias
  • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estudiants un cop finalitzen [...]
  • Especialistes en formació 100% esportivaIdentitatEscola Vitae és un centre de formació professional esportiva privat, amb un projecte educatiu propi i singular anomenat Imagina. La nostra missió és contribuir en la formació integral de l’alumnat, educar-lo [...]
  • Projecte educatiu propi: ImaginaMetodologia Vitae basada en les competències professionals IMAGINA! Si tanquem els ulls i visualitzem les classes a impartir a l’Escola Vitae... "la matèria” es converteix en un mitjà que proporcionarà coneixements i [...]
CAT - CAS - VAS - EN

Una cursa de 1.500 km per promocionar unes sabatilles esportives

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Una cursa de 1.500 km per promocionar unes sabatilles esportives

Pot semblar increïble, però es cert: l’empresa Diadora ha iniciat la campanya “Make it bright” on s’està cridant a la gent perquè a que participi en aquesta gran fita: anar des d’Itàlia a Barcelona per entregar un par de sabates.

El recorregut passa per diferents països i tipus de terreny, sobretot zones muntanyoses. Juntament amb els participants hi ha un equip de suport i un grup de periodistes que aniran seguint l’esdeveniment. La idea es que des de la pàgina web es pugui anar veient la retransmissió en directe i cada nit poder veure sobre el mapa els km fets i la zona per la qual s’ha passat.

Una cursa oberta a tothom

No calien grans requisits per apuntar-s’hi. L’únic que es va fer és una mica de selecció per tal d’assegurar que les persones escollides podien fer el seu tram sense problemes. Fins a finals de gener van estar fent aquest procés, i en formen part persones molt ben entrenades com d’altres que potser no ho estan tant però tenen la il·lusió de participar en una experiència d’aquestes característiques.

Sortida i arribada

El punt de partida és a Caerrano di San Marco, a Itàlia.  El lloc escollit no és casual, ja que és allà on l’empresa té la seva seu. Allà el primer participant agafarà la caixa de sabates i anirà fins al nostre país, ja que el tram final serà a la nostra ciutat i el punt i final es farà aquí a Barcelona mateix.

Les sabatilles que es transporten són unes SS2016 N9000. N9000 és un model que es va fabricar al 1990 i que van ser molt utilitzades per a esportistes de gran renom. Ara, en ple 2016, han volgut fer una nova versió de les sabatilles per tal que s’adaptin a les necessitats actuals.

Aviat es podrà veure la cursa a la pàgina web que hem indicat anteriorment. Ni que sigui per curiositat o pels paisatges que es veuran, ja val la pena que li dediquem alguns minuts!