Noticias
  • L’esport pot ser perjudicialÉs bastant habitual que s'escolti per tot arreu esmentar que l'esport dóna salut. Per descomptat l'anterior gaudeix d'una total validesa i fins i tot els experts en matèria de salut [...]
  • La psicologia esportiva té futur?La popular frase "mens sana in corpore sano" és una excel·lent manera d'introduir aquest tema. Malgrat haver estat esmentada molts anys enrere, és una forma de resumir la manera en [...]
  • Millora el teu rendiment a la sala de fitnessÉs important començar per anotar que resulta bastant comú trobar persones que confonen la labor amb funció d'un entrenador especialitzat en fitness amb la d'un monitor de gimnàs. A continuació [...]

Una cursa de 1.500 km per promocionar unes sabatilles esportives

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Una cursa de 1.500 km per promocionar unes sabatilles esportives

Pot semblar increïble, però es cert: l’empresa Diadora ha iniciat la campanya “Make it bright” on s’està cridant a la gent perquè a que participi en aquesta gran fita: anar des d’Itàlia a Barcelona per entregar un par de sabates.

El recorregut passa per diferents països i tipus de terreny, sobretot zones muntanyoses. Juntament amb els participants hi ha un equip de suport i un grup de periodistes que aniran seguint l’esdeveniment. La idea es que des de la pàgina web es pugui anar veient la retransmissió en directe i cada nit poder veure sobre el mapa els km fets i la zona per la qual s’ha passat.

Una cursa oberta a tothom

No calien grans requisits per apuntar-s’hi. L’únic que es va fer és una mica de selecció per tal d’assegurar que les persones escollides podien fer el seu tram sense problemes. Fins a finals de gener van estar fent aquest procés, i en formen part persones molt ben entrenades com d’altres que potser no ho estan tant però tenen la il·lusió de participar en una experiència d’aquestes característiques.

Sortida i arribada

El punt de partida és a Caerrano di San Marco, a Itàlia.  El lloc escollit no és casual, ja que és allà on l’empresa té la seva seu. Allà el primer participant agafarà la caixa de sabates i anirà fins al nostre país, ja que el tram final serà a la nostra ciutat i el punt i final es farà aquí a Barcelona mateix.

Les sabatilles que es transporten són unes SS2016 N9000. N9000 és un model que es va fabricar al 1990 i que van ser molt utilitzades per a esportistes de gran renom. Ara, en ple 2016, han volgut fer una nova versió de les sabatilles per tal que s’adaptin a les necessitats actuals.

Aviat es podrà veure la cursa a la pàgina web que hem indicat anteriorment. Ni que sigui per curiositat o pels paisatges que es veuran, ja val la pena que li dediquem alguns minuts!

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres