Noticias

Una cursa de 1.500 km per promocionar unes sabatilles esportives

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Una cursa de 1.500 km per promocionar unes sabatilles esportives

Pot semblar increïble, però es cert: l’empresa Diadora ha iniciat la campanya “Make it bright” on s’està cridant a la gent perquè a que participi en aquesta gran fita: anar des d’Itàlia a Barcelona per entregar un par de sabates.

El recorregut passa per diferents països i tipus de terreny, sobretot zones muntanyoses. Juntament amb els participants hi ha un equip de suport i un grup de periodistes que aniran seguint l’esdeveniment. La idea es que des de la pàgina web es pugui anar veient la retransmissió en directe i cada nit poder veure sobre el mapa els km fets i la zona per la qual s’ha passat.

Una cursa oberta a tothom

No calien grans requisits per apuntar-s’hi. L’únic que es va fer és una mica de selecció per tal d’assegurar que les persones escollides podien fer el seu tram sense problemes. Fins a finals de gener van estar fent aquest procés, i en formen part persones molt ben entrenades com d’altres que potser no ho estan tant però tenen la il·lusió de participar en una experiència d’aquestes característiques.

Sortida i arribada

El punt de partida és a Caerrano di San Marco, a Itàlia.  El lloc escollit no és casual, ja que és allà on l’empresa té la seva seu. Allà el primer participant agafarà la caixa de sabates i anirà fins al nostre país, ja que el tram final serà a la nostra ciutat i el punt i final es farà aquí a Barcelona mateix.

Les sabatilles que es transporten són unes SS2016 N9000. N9000 és un model que es va fabricar al 1990 i que van ser molt utilitzades per a esportistes de gran renom. Ara, en ple 2016, han volgut fer una nova versió de les sabatilles per tal que s’adaptin a les necessitats actuals.

Aviat es podrà veure la cursa a la pàgina web que hem indicat anteriorment. Ni que sigui per curiositat o pels paisatges que es veuran, ja val la pena que li dediquem alguns minuts!

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres