Noticias

Una cursa de bicicletes amb corbata

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Una cursa de bicicletes amb corbata

Estem acostumats a veure curses ciclistes on els participants van amb maiots de colors estridents, però no a veure’ls amb americana i corbata. Fins ara, perquè si us ve de gust, podeu anar a veure el Campionat Mundial de Brompton que es farà d’aquí a poques setmanes al Circuit de BCN-Catalunya (Montmeló). Una oportunitat única per veure un tipus de cursa únic i divertit.

Brompton, la bicicleta més internacional

La Brompton és una bicicleta plegable i urbana que fa anys que es comercialitza. És d’origen britànic (anys 70), però poc a poc va anar fent-se lloc a escala internacional gràcies al poc espai que ocupa a un cop plegada i la facilitat per moure-la d’un lloc a un altre. La veritat és que té molts adeptes, i són molts els qui la vinculen amb un tipus de persona determinat (d’aquí el motiu pel qual a la cursa s’hagi de vestir de forma executiva).

El 30 d’abril se’n podran veure moltes en moviment. Catalunya acull, des de fa ja uns quants anys, el Campionat Mundial. Seran 14 km, el que significa tres voltes al circuit de Montmeló. La única condició que es posa per poder participar-hi es que es tinguin més de 16 anys i es vesteixi amb americana i corbata (o camisa i corbata). Vaja, la idea es veure el clàssic perfil oficinista-executiu.

Els guanyadors tindran la possibilitat de participar a la gran final, que es celebrarà a Londres el proper mes de juliol. Allà la prova consistirà en fer 8 voltes al Palau de Buckingham, recorrent un total de 18km.

Barcelona i les Brompton

Que Barcelona aculli el Campionat Mundial no és casualitat: la botiga més gran de la marca no està a Regne Unit sinó a Barcelona. De fet, només hi ha 10 botigues oficials en tot el món, tot  i que disposen de més de 1.500 botigues filial son poder trobar tant les bicicletes com els productes exclusius que s’ofereixen

HORARIS

Secretaria central ubicada a l'Escola Vitae Les Corts (Avinguda Diagonal 695-701, Barcelona)

De dilluns a divendres.

Del 24 d’Agost al 30 d’Abril de 08,30h a 15,00h

Del 1 de Maig al 30 de Juny de 08,30h a 17h

Del 1 al 31 de Juliol de 08,30h a 19h

Els centres Vitae romandràn tancats del 1 al 23 d’Agost.

Telf 93 417 05 14 (per tots els Centres Vitae)

Per email contestem en un màxim de 24h

[email protected]

Ensenyament Gencat


Federacion catalana Futbol


FEDE TransparentPetit

 

ciclos formativos online

Contacta amb nosaltres