Noticias
  • Sortides professionals en el món de l’esportLa inserció laboral dels graduats en FP Trobaré feina després d'estudiar un cicle formatiu? Quines són les sortides professionals en l'esport?Aquestes preguntes són unes de les grans preocupacions dels estudiants un cop finalitzen [...]
  • Especialistes en formació 100% esportivaIdentitatEscola Vitae és un centre de formació professional esportiva privat, amb un projecte educatiu propi i singular anomenat Imagina. La nostra missió és contribuir en la formació integral de l’alumnat, educar-lo [...]
  • Projecte educatiu propi: ImaginaMetodologia Vitae basada en les competències professionals IMAGINA! Si tanquem els ulls i visualitzem les classes a impartir a l’Escola Vitae... "la matèria” es converteix en un mitjà que proporcionarà coneixements i [...]
CAT - CAS - VAS - EN

És útil estudiar un cicle formatiu esportiu?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
És útil estudiar un cicle formatiu esportiu?

Per a les persones que s’estiguin preguntant per la pertinència si en veritat val la pena esforçar-se per estudiar un cicle formatiu esportiu, és important que tinguin en compte que aquest és un tipus de formació amb el qual qualsevol persona va a estar en condicions de ser un professional en el camp de l’esport.

A més, més enllà del programa que sigui seleccionat, cal esmentar que les persones amb aquest tipus de nivell educatiu, van a estar en condicions de cobrir espais d’intervenció laboral que són cada vegada més demandats per la societat. A grans trets cal destacar que amb aquest tipus d’informació un professional va a estar en condicions de cobrir una quantitat significativa de necessitats quant a activitat física, esport, salut i cadascun dels beneficis als quals s’accedeix per mitjà d’aquest tipus d’activitats o programes.

D’aquesta manera resulta cada vegada més senzill respondre al fet que en veritat val la pena estudiar un cicle formatiu esportiu, molt més si es té en compte que les anteriors afirmacions no només estan considerant als qui es dediquen a estudiar aquest camp, sinó a la població en general que se sent interessada per millorar la seva qualitat de vida.

Perquè es comprengui una mica més la idea anterior, la demanda és cada vegada més creixent de persones que busquen professionals d’aquest sector per ajudar en els seus respectius processos. Per descomptat l’anterior aplica per a dones embarassades, persones majors, persones en condició de discapacitat i la població en general. Sense importar en quin grup s’inscriguin, l’activitat física i la guia d’una persona que ha estudiat aquest tipus de cicle serà fonamental.

Pensant en una traducció de la informació anterior al mercat laboral, és factible que les persones amb aquest tipus de coneixements accedeixin a llocs en centres esportius, que per les condicions actuals solen trobar-se abarrotats de clients amb diferents perfils i inquietuds, la qual cosa significa que hi ha una clara necessitat de professionals que siguin competents en aquesta matèria. A més de l’anterior, es destaca que als centres esportius, sense importar que siguin de caràcter privat o públic i inclusivament la ciutat, usualment compten amb un personal que en el 85% dels casos pertany al sector. En altres paraules, la participació de persones amb aquesta formació és fonamental.

En conclusió, si ets el tipus de persona que gaudeix d’aquest tipus d’activitats i d’aprendre sobre aquestes nocions del coneixement, ha de quedar totalment clar que val la pena un cicle formatiu amb aquestes característiques.

Noticies Educació

Perquè el pàdel és ara l’esport favorit de molts?

Perquè el pàdel és ara l’esport favorit de molts?   0

El pàdel es un esport que cada vegada està més de moda, sobre això no hi ha discussió ja que és el segon esport més practicat al país, per davant [...]