Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

L’ESCOLA A CASA, PROTOCOL DOCENT COVID-19

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
L’ESCOLA A CASA, PROTOCOL DOCENT COVID-19

Vitae es queda a casa, però seguim amb formació continua a distància

Estem vivint moments complicats, les circumstàncies derivades del COVID-19 han afectat l’activitat de l’escola, però a Vitae no ens aturem, continuem oferint-te solucions i donant-te les eines perquè puguis seguir amb el teu curs. Seguint les directrius de la Generalitat de Catalunya des del Departament d’Educació, totes les Escoles Vitae romandran tancades des del 13/03/2020 fins nou avís, segons l’evolució del COVID-19 i el que determini el Departament d’Ensenyament.

Però el tancament de l’escola serà únicament a nivell presencial per tal de prevenir contagis d’aquesta pandemia global i mirar de reduir aquest confinament el màxim possible.

Des de Escola Vitae volem ajudar a que aquesta situació sigui més amena, aportant normalitat, optimisme i seguint amb la formació dels  futurs tècnics esportius en aquest marc d’escola presencial a casa

Per aquest motiu hem creat un protocol docent que asseguri la formació contínua de l’alumnat de manera no presencial 👩🏼‍💻, principalment a través la plataforma virtual Clickedu, amb la finalitat d’assolir els objectius i el continguts planificats.

Per tal de mantenir una qualitat d’aprenentatge de forma òptima de cara a l’alumnat i mantenir que, durant aquest període de treball online, les tasques que hagin de realitzar siguin molt semblants en quant a format d’entregues de les diferents matèries, s’ha elaborat un pla de treball alternatiu a partir del qual continuem treballant les 5 competències que considerem clau perquè l’alumne completi la formació i estigui preparat per incorporar-se al món laboral de la millor manera possible.

Competències d’un tècnic esportiu Vitae:

PROACTIVITAT
Proactivitat

CREATIVITAT
Creativitat

COOPERACIÓ
Cooperació

AUTONOMIA
Autonomia

POLIVALÈNCIA
Polivalència

Tenint en compte que la transmissió d’aquests continguts es via online, volem aprofitar diferents recursos per poder garantir un aprenentatge global. Treballem un primer bloc més interactiu i un segon bloc basat en documents i recerca.

1. Continguts interactius:

  • 35% Classes in live → Participació activa a classes teòriques (20’) i pràctiques (30’)  PROACTIVITAT
  • 35% Videos penjats prèviament → Reptes esportius i lúdics (challenges “treballats” i tallers interactius “creats amb estil de tutorial” CREATIVITAT i COOPERACIÓ

2. Continguts basats en documents i recerca:

  • 10% Forums → Reflexió crítica i investigació AUTONOMIA
  • 20% Preguntes de resolució sobre continguts gràfics i/o escrits → Memorístic i resolució de problemes → POLIVALÈNCIA

Amb la reincorporació a l’escola a casa després de la Setmana Santa, l’equip directiu i docent ha elaborat un nou protocol, per tal de mantenir la motivació de l’alumnat per continuar realitzant els treballs, buscant noves formes per transmetre aquests continguts a partir de les TIC. 

En aquest segon plantejament predominen els continguts interactius (70% en el 1er bloc) acompanyats de continguts basats en documents (30% en el 2on bloc). D’aquesta forma intentarem que els alumnes continuïn amb aquest aprenentatge en base a les competències d’un tècnic VITAE.

A més, assegurem que el format de la primera entrega d’una UF variï envers la resta i que entre UF’s no s’arribi a la repetició del mateix format.

Recorda que pots contactar amb el teu tutor/a i amb la secretaria de cada centre.

El Sergio, docent d’Escola Vitae, ens explica al detall tot el protocol docent en aquest 📹:

Protocol docent covid

👇 Si estàs pensant en formar-te com a tècnic esportiu a Escola Vitae

També oferim entrevistes en format de vídeo-conferència perquè puguis conèixer informació de cada escola, les instal·lacions i resoldre qualsevol dubte. Estem disponibles a:

educacio barcelona

COM GESTIONEM ELS CASOS COVID A L’ESCOLA?

COM GESTIONEM ELS CASOS COVID A L’ESCOLA?   0

Pla de contingència per gestionar els casos covid a l'escola A Escola Vitae continuem mirant endavant i apostant per la nostra professió i per la formació de nous tècnics de l'ESPORT. Per [...]