Noticias
CAT - CAS - VAS - EN

Vols viatjar? Mostra de Turisme Juvenil

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Vols viatjar? Mostra de Turisme Juvenil

Teniu ganes de viatjar aquest estiu? Si la resposta és afirmativa, segurament us interessarà saber que fins al 17 de juliol s’està celebrat a Barcelona la Mostra de Turisme Juvenil.

Mostra de Turisme Juvenil

Al llarg dels dies que dura la mostra es duen a terme moltes activitats, com ara xerrades, exposicions o espais d’assessorament perquè pugueu triar aquell viatge que més s’adapti a les vostres necessitats.

Aquestes són algunes de les coses que no us heu de perdre:

1. Activitats: la mostra no es fa en un únic lloc concret, sinó que abasta diferents espais de la ciutat. A l’apartat d’activitats podeu veure totes les que se’n fan, com per exemple la presentació del llibre “Rodamón: una volta al món amb bici”, on Xavi Narro explica les seves aventures arreu del món a sobre de dues rodes, somni que s’havia marcat ja des de ben petit.

2. Exposicions: se’n fan tres, una exposició de les fotografies participants al IV Fotoconcurs Viatjove, una sobre Interrail a través de l’aplicació d’Instagram i una darrera sobre els paisatges d’Islàndia.

3. Recursos per a viatgers: aquesta és, sense cap mena de dubte, la secció més interessant, ja que des de la web es recullen serveis d’assessorament, utilitats pràctiques (com per exemple la facilitat de treure’s el carnet d’estudiant internacional i els avantatges que això suposa arreu del món!), butlletins, revistes en línia i àmplies viatgeteques on podreu trobar tot allò que necessiteu.

Recordem que els avantatges de viatjar són molts, però sobretot ens ajuda a conèixer altres cultures i altres maneres de fer, així com aprendre a desenvolupar-se amb independència quan ens trobem en entorns que no són del tot coneguts.

El que voldríem destacar també es la no necessitat de tenir molts diners per tal de poder viatjar: avui en dia existeixen molts recursos per poder sortir de casa i gastar el mínim possible, com per exemple l’intercanvi de cases o també el couchsurfing, que permet que es pugui anar a dormir a sofàs d’altres persones. A tot això se li sumen altres iniciatives con Airbnb, que serveix per trobar habitacions o pisos particulars a bon preu. Opcions en sobren!